Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

EXKLUZÍVNY ROZHOVOR s pani Beátou: Kajšmentke mi urobilo zo života peklo!

Pani Beáta na svoje vystúpenie v televízii určite tak skoro nezabudne
Pani Beáta na svoje vystúpenie v televízii určite tak skoro nezabudne (Zdroj: Facebook, YouTube)

BRATISLAVA - Máloktorý diskutér si uvedomuje, že slová môžu ublížiť viac ako činy. Svoje o tom vie aj pani Beáta, ktorá kvôli účasti v televíznej vedomostnej relácii musí teraz znášať neustály posmech okolia. Nepopiera, že jej výkon vo finálovom kole súťaže Páli vám to bol hodný úsmevu, no z toho, čo sa strhlo na internetových fórach, je jej zle.

Niet sa prečo diviť, že pani Beáta sa momentálne vyhýba verejným priestranstvám. Keď hádala s pomocou indície „potrpí si na kvalitné veci“ desaťpísmenkové slovo Fajnšmeker, z úst jej vyšlo niekoľko nevydarených formulácii, doslova neexistujúcich slov ako Kožmeker, Kajšmentke, Kajžmeker a podobne. Toho sa chytili viacerí výmyselníci.

„Je mi z toho zle. Keby to video ľudia iba zdieľali, bolo by mi to jedno. Lenže ono to je horšie. Ľudia po mne na ulici pokrikujú vulgárne slová! Ale už som z toho vyvodila dôsledky. Má to v rukách môj právnik. Rozhodne to nenechám len tak,“ opisuje nešťastná pani Beáta svoj súčasný život.

Okrem samotného videa internet zaplavili aj rôzne paródie, plagáty s jej fotkou, dokonca sa dajú objednať aj tričká s potlačou, na ktorej sa nachádzajú neexistujúce slová. Aj keď sa v diskusiách nájdu aj ľudia, ktorí pani Beátu chápu, väčšina sa smeje, že je hlúpa. Inteligencia s tým však nemá nič spoločné, súťažiaci majú právo byť nervózni, čo pravdepodobne spôsobilo malé zlyhanie na strane pani Beáty. Ako si s neprajníkmi v skutočnom živote poradí, to jasné nie je.

Kajžmeker 1

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu