Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pani Beáta odhalila tajné plány návratu: Pripravuje obrovské prekvapenie!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Kto si potrpí na kvalitné veci? No predsa Kajšmentke. Pani Beáta teraz prichádza s novinkou. Celoslovenský hit a slovo pre všetko Kajšmentke si chce dať poistiť a do budúcna s ním plánuje veľké veci!

Po megaúspechu brbtu pani Beáty Štípalovej sa slovo Kajšmentke virálne rozšírilo. Vznikli fanúšikovské stránky a satirické videá. Niektorí podnikavci sa rozhodli tento "fenomén" speňažiť a tričká s nápisom sa začali predávať takmer okamžite. To sa neúspešnej súťažiacej nepáčilo a rozhodla sa rázne zakročiť.

Svoj výtvor chce preto ochrániť. Na Úrade priemyselného vlastníctva podala žiadosť o ochranu značky Kajšmentke. Teraz prebieha konanie, ktoré zaregistruje slovo Kajšmentke. Podľa údajov chce značku používať na spotrebné tovary - odevy a obuv.

Pani Beáta odhalila tajné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Značka sa podobá na nápis z Facebookovskej stránky, ktorá ma okolo 37-tisíc fanúšikov. Ibaže tej, ktorú chce pani Beáta zaregistrovať, chýba vľavo dole kúsok čierneho pásika uzavierajúceho rám okolo slova.

Pani Beáta odhalila tajné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Keď sa jej to podarí, originálnu značku bude môcť používať výhradne iba ona. S biznisom to plánuje poriadne rozbehnúť. "Áno, dala som si ju zaregistrovať a plánujem rozbehnúť biznis. Chcela by som predávať tričká, teplákové súpravy a možno aj obuv," priznala sa nám pani Beáta s tým, že začať predávať by mohla už čoskoro.

S predajcami, ktorí obchodujú tričká s názvom Kajšmentke na Facebooku sa chce dohodnúť. Žiadne právne útoky neplánuje. "Nič sa s tým nedá robiť, ale plánujem sa s nimi dohodnúť."

Pani Beáta odhalila tajné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Zároveň ďakuje všetkým, ktorí prispeli peniazmi na jej účet. Veľmi jej to pomohlo. "Niekoľko eur mi už ľudia poslali. Ďakujem všetkým, ktorí mi prispeli, naozaj mi to veľmi pomohlo," uzavrela teraz už slávna Beáta Štípalová.

Podľa niektorých tvorcov videí to pani Beáta nakoniec zvládla

Včera bola pani Beáta hosťom Sajfu vo Fun rádiu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu