Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mestský poslanec Muránsky sa rozšupol: Mariška, demolácia bytu a psychiatria!

Michal Muránsky podľahol zvodom marihuany Zobraziť galériu (2)
Michal Muránsky podľahol zvodom marihuany (Zdroj: SITA, FB)

BRATISLAVA - Aj poslanci majú svoje slabé chvíľky! Presvedčili sa o tom obyvatelia domu v bratislavskom Ružinove, v ktorom sa mestský poslanec Michal Muránsky (31) poriadne "vyšantil". Posilnený marihuanou demoloval svoj aj susedin byt a napokon za asistencie polície skončil na psychiatrii. Takýto výčin však u neho vraj nezaznamenali prvýkrát.

Mestský poslanec za Ružinov Michal Muránsky spestril ľuďom včerajšie ráno výkrikmi, demoláciou nábytku aj vyrazeným sklom na cudzom okne. Pred dverami susedy sa dokonca našli aj stopy krvi, uviedol denník Plus Jeden Deň.

Obyvatelia domu sa preň vyjadrili, že Muránsky ich každú noc obťažuje búchaním dverami a hlučným správaním. "Už dávno mal byť na psychiatrii," vyjadrila sa jedna z rozhorčených susediek.

Muránsky žije v prízemnom jednoizbovom byte na Mestskej ulici, kde kvôli jeho vyčíňaniu musela zasahovala polícia. Podľa jej hovorkyne Kariny Považanovej bol aj po príchode mužov zákona agresívny, tak ho museli spacifikovať a odovzdať do rúk záchranárov.

Poslanca umiestnili v jednej z bratislavských nemocníc s diagnózou psychotická porucha. Podľa denníka bol pod vplyvom marihuany a zrejme aj inej návykovej látky. Z nej mu malo prepnúť až tak, že vyhadzoval veci z bytu na dvor a poškodzoval cudzí majetok.

Michal Muránsky
Zobraziť galériu (2)
Michal Muránsky  (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu