Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Inzerát za sto bodov: Slovák predáva manželkino auto, je to grc!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Pokým na východe Slovenska sa roztrhlo vrece s inzerátmi na výrobky z dielne sci-fi a fantasy, akými boli stroj času, lietajúca metla či koberec, na západe majú chlapi iné problémy. Žena jedného z nich totiž kúpila tak škaredé auto, že sa zaň hanbí a potrebuje sa ho zbaviť.

Martin z Hlohovca sa rozhodol vysporiadať s hlúpym rozhodnutím svojej ženy radikálne a v inzeráte všetkým vyjavil dôvod svojho počinu. "Predám alebo darujem Fiat Multiplu r.v. 2001 1,6L 16V najazdených 140000 km po kompletnom servise, nové brzdy, olej+filter, nápravy po GO, všetko top sezónne prezutie," znie klasický začiatok, ktorý zatiaľ v ničom nenaznačuje, že pôjde o niečo výnimočné. Tento prvok sa však dostaví hneď o dve vety ďalej.

Inzerát za sto bodov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Predávam to z dôvodu, že to kúpila žena bez môjho vedomia a ja sa hanbím za to, však v robote by ma vysmiali spolupracovníci. Normálne som neveril očiam, čo za grc to kúpila, aj som ju dobre zd*bal, že ako to myslí," vylial si Martin svoje srdce pred návštevníkmi internetového bazáru.

Táto príčina ho natoľko rozladila, že bol auto ochotný nielen predať za 500 eur, ale aj vymeniť za iný model, "keďže sa hanbím za to, nič škaredšie som nikdy nevidel a to už kadečo sa mi dostavilo do cesty."

Dalo sa očakávať, že takýto text neujde pozornosti a čoskoro sa začal šíriť po sociálnych sieťach. Pôvodný inzerát dnes už na stránke síce nenájdete, ale existuje dosť kópií, ktoré dosvedčujú, že nešlo o žiadny výmysel. Užívatelia Facebooku ho vo svojich komentároch ocenili nielen smajlíkmi, ale radi by zistili aj identitu onej záhadnej manželky, ktorá svojho muža takto vytočila.

Inzerát za sto bodov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu