Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jedinečný inzerát: Slovák na internete predáva stroj času!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: bazos.sk)

BRATISLAVA - O tom, že na internete sa dá kúpiť všetko, sa zjavne ľudí snaží presvedčiť istý Slovák, ktorý má v ponuke zariadenie zatiaľ videné iba v sci-fi filmoch a seriáloch. Keby niekoho prestalo baviť presúvať sa momentálne dostupnými dopravnými prostriedkami, má možnosť si kúpiť niečo špeciálne a hodiť za hlavu všetky starosti spojené so zápchami či prípadným meškaním.

Vaše tipy

V pondelok na jednom z internetových bazárov pribudol inzerát ponúkajúci na predaj teleport. Áno, dobre čítate, teleport. Podľa predajcu, ktorý sa vraj volá "Jožino" a býva na východe Slovenska, je málo používaný a snaží sa ho zbaviť z jediného dôvodu a to, že si kúpil novšiu verziu.

"Je s ním bezstarostné cestovanie v čase, nezasekuje sa medzi dimenziami. Je nastaviteľný aj ako poltergeist. Je možné poslať dobierkou alebo si poň dojdite priamo do Giraltoviec. Čo k tomu dodať, príjemné cestovanie v čase :)," opísal predajca svojho nenahraditeľného pomocníka.

Prípadní záujemcovia by mohli byť potešení najmä cenou, ktorá je nanajvýš výhodná. Keď vezmeme do úvahy, čo stojí len také auto, dať za teleport iba 1500 eur, je skoro ako vyhrať lotériu. Človek ušetrí nielen čas, peniaze za pohonné hmoty, ale aj predíde tlačenici a nervom v prostriedkoch hromadnej dopravy.

Má to však niekoľko "malých" zádrhelov, ktoré sme sa dozvedeli po zavolaní na uvedené číslo. Napodiv nebolo vymyslené, ale na druhej strane linky sa ozval mladý mužský hlas, ktorý nám potvrdil, že naozaj takéto zariadenie vlastní a má ho "vedľa seba prikryté pod ručníkom".

Po ďalších otázkach sme zistili, že je možné si ho prísť obzrieť osobne, ale je vlastne určené iba pre deti, pretože "dospelí sú už znečistení všelijakými nánosmi a pudmi". Z miesta, kam sa teleportujú, sa jednoducho dostanú aj späť, keďže prístroj cestuje spolu s nimi, a tak sa môžu premiestňovať podľa svojej ľubovôle. Treba si však podľa neho dávať pozor na to, že zariadenie nefunguje 100-percentne a sú s ním spojené isté riziká.

Ponuka teleportu však neoslovila iba nás, keďže sme podľa "Jožina" neboli jedinými telefonujúcimi. Z úsmevnej konverzácie sa ale dalo tušiť, že o viac ako recesiu určite nepôjde.

Jedinečný inzerát: Slovák na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bazos.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu