Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalší Slovák inzeruje: Predám lietajúci koberec a metlu, rýchlosť 1800 km/h!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: bazos.sk)

BRATISLAVA - Aj keď inzerát Slováka, ktorý ponúkal na internete stroj času, už stiahli, ešte stále si majú ľudia možnosť zakúpiť iné veľmi lákavé dopravné prostriedky. Minulý mesiac ich dal do ponuky istý Žilinčan, ktorý za ne ani nepýta veľa peňazí. Lietajúci koberec a metla z Harryho Pottera by tak mohli byť dostupné skoro každému. Máte záujem?

Vaše tipy

"Predám úplne novú metlu značky NIMBUS 2013. Cena 99€. Pošlem i na dobierku. NIMBUS 2013 odporúča 9 z 10 hráčov! Ďalšie výhody: ABS, Antiradar, 0% emisií, kontrola originality. NIMBUS 2013 je schopné letieť rýchlosťou až 1800 kilometrov za hodinu. Je to najrýchlejšia metla na svete, aká bola kedy zostrojená. Jej plášť pritom vydrží teplotu takmer 2-tisíc stupňov Celzia, čo je teplota, pri ktorej sa taví oceľ. To je tiež dôvod, prečo je vyrobená z uhlíkových vlákien," vyratúva výhody tohto výrobku predajca s nickom Kokso, ktorý ešte dodal, že americká armáda NIMBUS 2013 testuje vo veterných tuneloch, kde však inžinieri môžu simulovať letové podmienky s rýchlosťou až do 1810 km/hod.

Ďalší Slovák inzeruje: Predám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bazos.sk)

V prípade, že nie ste fanúšikom Harryho Pottera a chceli by ste sa prepravovať niečím pohodlnejším, ale oveľa pomalším, má Žilinčan v talóne aj iné riešenie. Lietajúci koberec z Turecka pre dve osoby za 170 eur. "Koberec bol raz vyrovnávaný, nejaký blb mi doň nabúral, dopravná polícia zatiaľ nenašla vinníka. Koberec dosahuje rýchlosť až 80 kilometrov za hodinu v závislosti od poveternostných podmienok. Má nové pletenie, ABS, Antiradar a výhodou je 0% emisií. Je to ručná turecká výroba. Kupovaný v Tuzexe! Princíp hnacej sily pohonu je certifikovaný a patentovaný Šehere-Záhadou," napísal pod inzerát a varoval záujemcov pred nekvalitnými napodobeninami z Poľska.

Ďalší Slovák inzeruje: Predám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bazos.sk)

Čo viedlo Žilinčana k tomu, aby tieto "skvosty" medzi dopravnými prostriedkami predal, nie je známe. Ale v dnešnej dobe sa hodia asi nejaké tie peniažky ako soľ. Ako je to s využívaním leteckých koridorov sme sa síce nedozvedeli, ale na ukážku bolo aspoň priložené video, ktoré ukazuje princíp fungovania lietajúceho koberca. A to sa pri tom ani neodlepí od zeme.

Takže ako v prípade "Jožina", ktorý sa pochválil strojom času a napokon sa priznal, že ide o recesiu, ani tieto dve "výhodné" ponuky nie sú práve veľmi reálne, ale aspoň pobavia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu