Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tibora Póku odsúdili na doživotie, užíva si slobodu!

Tibor Póka
Tibor Póka

BRATISLAVA - Recidivista Tibor Póka, ktorý mal v roku 2007 aj s kumpánmi dobiť a brutálne zavraždiť strážnika, si užíva slobodú. Už dvakrát ho pritom odsúdili na doživotie! Zapríčinili to súdne prieťahy, na základe ktorých museli muža prepustiť.

Tibor, ktorého reportér Markízy našiel popíjať v parku lacný alkohol, čin vôbec nepopieral. "Je mi to ľúto," uviedol. Na slobode je už vyše dvoch týždňov a pohybuje sa v Malackách, teda tam, kde býva celá rodina zavraždeného Viliama Kaina (†55). Tá má poriadny strach.

Súd sa ťahá štyri roky. Trojicu už odsúdili na dlhoročné tresty, Póku ako hlavného vinníka dokonca na doživotie. Právoplatný rozsudok však ešte nepadol, konštatuje portál tvnoviny.sk. Maximálny čas väzby mužom vypršal a museli ich pustiť.

Muži vinu nepopierali. Tvrdili však, že nechceli zabíjať, len kradnúť. Z firmy v Stupave, do ktorej sa vlámali, si zobrali trezor a elektroniku. Pri čine ich pristihol strážnik, ktorého údajne brutálne dobili na smrť. Našli ho s niekoľkými zlomeninami a viac než desiatimi smrteľnými ranami na hlave.

Obžalobe z vraždy čelia okrem Póku (43) aj Peter Grocký (32) a Milan Salčík (40).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu