Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skrúcanému a Lukáčovej krachuje vzťah: Dominika, máš bokovku?!

Vzťah Dominiky Lukáčovej a Štefana Skrúcaného prechádza krízou. Zobraziť galériu (7)
Vzťah Dominiky Lukáčovej a Štefana Skrúcaného prechádza krízou.

BRATISLAVA – Vážne problémy! Idylka vo vzťahu Štefana Skrúcaného (51) a jeho priateľky Dominiky Lukáčovej (26) je minulosťou. Dvojica, ktorá tvorí pár zhruba štyri roky, prechádza partnerskou krízou. V súvislosti s ňou sa ako príčina skloňuje blondínkina nevera.

O tom, že vo vzťahu Štefana Skrúcaného a Dominiky Lukáčovej nie je všetko v poriadku, sa v mediálnej brandži šíria správy už dlhšie. Tieto informácie podporuje aj fakt, že sa inokedy vždy prítulný pár začal objavovať čoraz menej na spoločenských akciách bok po boku.

Po chodbách televízie Markíza sa pošuškáva, že si redaktorka televízneho spravodajstva narazila mladšieho milenca. „Nie je to pravda. Mám veľa kamarátov, s ktorými sa stretávam,“ ubezpečovala nás partnerka známeho herca, že nikto tretí v ich vzťahu nie je. 

Odpoveď na to, či hovorí skutočne pravdu, si musí dať každý sám. Celkovú dôveryhodnosť jej vyjadrení však môže naštrbiť aj situácia z minulého týždňa. Zatiaľ čo nás v predchádzajúci piatok skalopevne presviedčala, že medzi ňou a Štefanom nie je žiadna kríza, teraz už zmenila rétoriku. Pripúšťa problémy.

„Z mojej strany je všetko v poriadku. Bola by som nerada, keby si bulvár pripisoval zásluhu na ukončení nášho vzťahu. Dúfam, že to ustojíme, povedala nám Lukáčová. Z jej slov sa zdá, akoby nechávala rozhodnutie o ďalšom spoločnom živote so Skrúcaným práve na ňom.

Spojili sme sa preto s humoristom. Chceli sme vedieť, či má Dominika milenca. „To sa musíte spýtať jej. Som však informovaný o tom, že sa stretáva aj s inými mužmi. Je normálne, že má kamarátov, odpovedal pokojným tónom. Nepoprel však, že to momentálne medzi ním a Dominikou nie je ideálne. 

„Náš vzťah sa vyvíja. Niekedy je problémov viac, niekedy menej. Tak, ako aj v iných vzťahoch. No neteší ma, keď je ten náš prepieraný v médiách. Či už pozitívne alebo negatívne. Nechcem to však viac komentovať. Je to vec nás dvoch,povedal topkám Skrúcaný.

O tom, či bude tráviť Vianoce s Dominikou, nechcel hovoriť. „Nehnevajte sa, ale k tomu sa nebudem vyjadrovať, slušne odpovedal herec a požiadal nás, aby sme rešpektovali jeho súkromie. Dominika však bola o čosi zhovorčivejšia. „Mali sme to v pláne, reagovala, keď sme sa spýtali, či budú tráviť sviatky spolu. Uvidíme teda, či dvojica túto krízu ustojí, alebo si každý z nich rozbalí darčeky pod vlastným stromčekom. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu