Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Veľká hádka u Skrúcaného: Dominika to dorazila pridrahým trucovaním!

Po hádke so Skrúcaným si Lukáčová zaobstarala poriadne drahé autíčko. Zobraziť galériu (9)
Po hádke so Skrúcaným si Lukáčová zaobstarala poriadne drahé autíčko.

BRATISLAVA - Turbulentné! Také obdobie momentálne prežívajú Štefan Skrúcaný (51) a redaktorka Dominika Lukáčová (26). Herec sa v poslednej dobe k ich spolužitiu príliš nevyjadruje, v otázke spoločnej budúcnosti je skeptický. Ich vzťahu určite neprospela ani búrlivá hádka, ktorá sa podľa našich informácií odohrala koncom minulého týždňa. Jej výsledkom bolo to, že si tmavovláska zaobstarala luxusného tátoša a užila si víkend po svojom.

Zamotaný vzťah! Koncom minulého roka sa to medzi Štefanom Skrúcaným a Dominikou Lukáčovou začalo kaziť. Môže za to Markizáčka, ktorú pristihli novinári na zadnom sedadle auta s futbalistom Markom Duckým. Hoci sa dvojica po tejto aférke na čas citovo odmlčala, po istej dobe k sebe opäť začali hľadať cestu. Tmavovláska sa k zabávačovi opäť nasťahovala a ukázala sa s ním aj na spoločenskej akcii.

Napriek náznakom uzmierenia to ale Skrúcaný nevidí ružovo. Keď sme sa ho spýtali, ako to medzi nimi momentálne je, odpovedal neurčito: „Dlhodobé plány a ciele sa neosvedčili.”  Naznačil tým, že v minulosti sa už sklamal. A ani prítomnosť nevyzerá veľmi ružovo. Podľa našich informácií totiž otriasla vzťahom dvojice ďalšia búrka.

„Strašne sa pohádali. Dominika potom odišla na víkend preč v nejakom športiaku,” tvrdí náš zdroj. My sme, samozrejme, oboch aktérov kontaktovali. „Toto je téma, ku ktorej nemám čo povedať,” veľmi rýchlo ukončil náš rozhovor Skrúcaný, keď sme sa ho na konflikt spýtali.

Markizácka redaktorka sa tiež rozhodla mlčať. Svoje stanovisko nám poskytla až po niekoľkých pokusoch o získanie vyjadrenia. „Myslím si, že ľudia na Slovensku majú iné problémy, než lamentovať nad mojím vzťahom,” napísala nám.

Zhovorčivejšia bola len pri otázke týkajúcej sa športového auta, ktorým sa v utorok doviezla do práce. „Je z požičovne. Zábavka na taký predĺžený víkend,” prezradila bez okolkov, čím nepriamo potvrdila slová nášho informátora. Zjavne mala po hádke čo predýchavať, keď si dopriala až takýto luxus.

Ako sme totiž zistili, podobné tátoše sa prenajímajú za stovky eur. Suma vrátane poistenia a doplnkov sa však môže vyšplhať až na 1000 eur za deň. Dosť vysoká položka za to, aby ju do Markízy nemusel po hádke voziť partner, ako tomu bývalo v minulosti. Vyzerá to tak, akoby sa brunetka snažila Štefanovi dokázať, že sa o seba vie postarať aj sama.

V skutočnosti ale vraj ráta s tým, že zabávač ju k vode nepošle. „V robote rozpráva, že on ju určite neopustí. Že ona je mladá, čo je jej hlavnou devízou,” dozvedeli sme sa od zdroja. Skrúcaného sme s týmito rečami oboznámili, zachoval si však chladnú hlavu a nič nekomentoval. Otázka ale je, ako to dopadne, keď bude s týmto výrokom konfrontovať samotnú Dominiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu