Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Lukáčová si užívala bez Skrúcaného: Klamstvá o silvestrovskej noci?!

Štefan Skrúcaný na Silvestra moderoval, Dominika Lukáčová klamala, že boli spolu. Zobraziť galériu (9)
Štefan Skrúcaný na Silvestra moderoval, Dominika Lukáčová klamala, že boli spolu.

BREZNO/BRUSNO - Kríza sa prehlbuje! Šesťročný vzťah Štefana Skrúcaného (51) a Dominiky Lukáčovej (26) vyústil pred Vianocami do oddelených domácností. Napriek tomu sa ale mladá redaktorka tvári, že je medzi nimi všetko v poriadku. Nám tvrdila, že Silvestra strávila práve v hercovej spoločnosti. Ten nám však povedal niečo úplne iné!

Odpustí jej niekedy?! O tom, že Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová prežívajú krízu, sme informovali začiatkom decembra. Prvú vlnu dohadov, že vo vzťahu herca a redaktorky nie je všetko v poriadku, rozprúdil fakt, že prestali chodiť ruka v ruke na spoločenské akcie. K pohode v ich domácnosti neprispelo ani to, že sa blondínka potajme stretávala s mladým futbalistom Marekom Duckým. Hoci tvrdí, že sú len kamaráti, i tak opustila hniezdočko, ktoré zdieľala so zabávačom.

Keďže to podľa medializovaných správ vyzerá tak, že Vianoce trávili Štefan a Dominika oddelene, chceli sme vedieť, či nepozliepali vzťah aspoň počas silvestrovskej noci. Herec však akýkoľvek náznak udobrenia sa zmietol zo stola. „Bol som bez Dominiky. Ja Silvestra nemám rád, preto ho zabíjam prácou,” zdôraznil zabávač. Kým on moderoval v Brusne, Lukáčová žúrovala v Brezne. Síce bola pomerne blízko, vystačiť si však musela len s kamarátmi a s kolegami.

Šokujúce však je, že ona má o priebehu silvestrovského večera úplne inú verziu. „Bola som aj s pánom Skrúcaným,” tvrdila nám dôrazne. Až po nejakej chvíli pripustila, že do nového roka predsa len nevstúpili spoločne. „No, úplne presne o polnoci sme spolu neboli, lebo moderoval akciu. Ale bolo to len o nejakých 25 kilometrov ďalej,” dušovala sa, že Štefan si z jej spoločnosti len na chvíľu odskočil. Ten sa síce podľa vlastných slov v Brezne na krátko zastavil, no urobil tak vraj ešte tridsiateho decembra - teda v piatok.

Zaujímavé boli aj reakcie oboch aktérov na otázku, ako vidia svoj pošramotený vzťah v roku 2012. Veria v zlepšenie? „Kríza je váš pojem. Medzi nami je to dobré,” tvrdila topkám vehementne Lukáčová. Tá sa od vypuknutia celej kauzy snaží vytvárať dojem, že sa v podstate nič nedeje. 

Herec sa na vec pozerá oveľa realistickejšie. „Žijeme oddelene a všetko ostatné sa ukáže. Ja toto nebudem viac komentovať, Dominika je na ťahu,” povedal nám Skrúcaný. Z jeho slov je patrné, že údajný románik s futbalistom mu partnerka ešte nevysvetlila dostatočne na to, aby ju vzal na milosť. Navyše to vyzerá tak, že o jej návrat ani žobrať nemieni. 

Silvestrovská fotografia: Lukáčová s kamarátmi v Brezne. Bez Štefana.
Zobraziť galériu (9)
Silvestrovská fotografia: Lukáčová s kamarátmi v Brezne. Bez Štefana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu