Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Skrúcaný opäť bez milenky: Krachuje im vzťah?!

Skrúcaný dorazil vo štvrtok na jojkársku párty sám. Zobraziť galériu (11)
Skrúcaný dorazil vo štvrtok na jojkársku párty sám.

BRATISLAVA – Herec Štefan Skrúcaný (51) a jeho priateľka Dominika Lukáčová (26) tvoria pár zhruba štyri roky. Ako v každom vzťahu, aj u nich sa už párkrát skloňovalo slovo kríza. V posledných dňoch sa však o nej začalo hovoriť čoraz intenzívnejšie. Teóriu o tom, že niečo medzi nimi nie je v poriadku, podporuje aj fakt, že chodia čoraz častejšie do spoločnosti bez seba. Inak tomu nebolo ani vo štvrtok!

Partneri Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová sa naposledy ukázali spoločne bok po boku na tanečnej šou Let´s Dance 5 koncom októbra tohto roka. Ani tam sa však k sebe nesprávali tak, ako bolo u nich v minulosti zvykom - nijako okato si neprejavovali nežnosti. Redaktorka markizáckeho spravodajstva sa svojej polovičke nevenovala. Radšej popíjala šampanské alebo vypisovala esemesky. Humorista zasa hrkútal s dámami, ktoré sedeli po jeho druhom boku.

Tomu, že medzi Skrúcaným a Lukáčovou zrejme nie je všetko úplne v poriadku, môže nasvedčovať aj fakt, že od Let´s Dance neprišli ako pár na žiadnu spoločenskú akciu. Za uplynulý mesiac sa to stalo hneď niekoľko krát. Napríklad aj minulý týždeň si Štefan vyrazil bez svojej polovičky na párty istého magazínu, kde mu robila spoločnosť herecká kolegyňa Karin Haydu. Ba čo viac, ani na tohtotýždňovú oslavu narodenín premiérky Ivety Radičovej nedorazil s Dominikou. Prekvapivo sa tam objavil pri exmanželke Zuzane Tlučkovej.

Aby toho nebolo málo, bez milenky prišiel zabávač aj predvčerom na jojkársku vianočnú párty. Hoci je DominikaLukáčová redaktorkou konkurenčnej Markízy, stále je hercovou priateľkou. Bežne býva zvykom, že na spoločenskú akciu prídu partneri spoločne. Keď sme sa snažili so Skrúcaným spojiť a zistiť, ako to momentálne medzi nimi je, nereagoval na telefonáty a ani na esemesku. 

Prekvapivo nechal celú komunikáciu na Dominike. Tá nás skalopevne presviedčala, že je v ich vzťahu všetko v poriadku. „Myslím si, že na večierku pani Radičovej nemám dôvod byť, keďže sa s ňou osobne nepoznám. Rovnako tak nemám čo hľadať na jojkárskej párty, keďže som redaktorka televízie Markíza. V ten večer sme mali vlastný žúr zo spravodajstva,“ vysvetlila Lukáčová.

Keď sme sa jej priamo spýtali, či prežívajú so Štefanom krízu, odpovedala: „Nie, žiadnu neprekonávame. Sme spolu a všetko je v poriadku. Pred dvoma týždňami sme boli na dovolenke v Egypte.“ Ako na záver podotkla, svojho partnera bude s radosťou sprevádzať pri najbližšej vhodnej príležitosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu