Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Premena Skrúcaného milenky Lukáčovej: Toto s ňou spravila kríza!

Dominika Lukáčová zmenila farbu vlasov. Vidno, že aj pochudla v tvári. Zobraziť galériu (6)
Dominika Lukáčová zmenila farbu vlasov. Vidno, že aj pochudla v tvári.

BRATISLAVA – Schudnutá a vynovená! Vzťah herca Štefana Skrúcaného (51) a jeho o dvadsaťpäť rokov mladšej partnerky Dominiky Lukáčovej (26) prechádza v poslednom období vážnou partnerskou krízou. Dokonca sa skloňuje čoraz častejšie slovo rozchod. Nezhody a problémy s láskou sa viditeľne podpísali aj na redaktorkinom vzhľade. Niekdajšia blondínka stratila iskru a zmenila účes.

Keď sa na verejnosti prevalila partnerská kríza herca Štefana Skrúcaného a jeho polovičky Dominiky Lukáčovej, markizácka redaktorka sa na pár dní vytratila z televíznych obrazoviek. V týchto dňoch však už opäť naplno zarezáva v Televíznych novinách. Dokonca sa vrátila vynovená - divákov prekvapila imidžom.

Lukáčová sa do práce prišla s tmavou farbou vlasov. Keďže u žien býva častým zvykom, že pri novom chlapovi zmenia svoj pôvodný účes, zaujímalo nás, prečo takúto zmenu podstúpila Dominika. „Neviem, mala som už na hlave všetky možné farby aj strihy. Táto zmena nie je u mňa ničím nezvyčajným. Síce je pravda, že som teraz dlhšiu dobu mala blond, ale toto bol myslím môj rekord,“ povedala nám k tomu markizáčka.

Rodáčka z východného Slovenska však na obrazovkách pôsobila tiež pochudnuto. Na úbytku jej váhy sa pravdepodobne podpísal fakt, že to v posledných dňoch nemá v súkromí príliš ružové. Dominika si však podľa vlastných slov chcela hmotnosť upraviť cielene. „V posledných mesiacoch som sa snažila mierniť vo svojom apetíte,“ priznala Lukáčová.

Slovo rozchod sa v súvislosti s partnermi skloňuje stále viac. Chceli sme preto vedieť, ako to vo vzťahu medzi ňou a Štefanom Skrúcaným vyzerá. „Riešime to. Nechcem robiť unáhlené závery,“  uzavrela vyhýbavo tmavovláska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu