Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vydatá Wisterová na plese: Zdrhala pred exmilencom!

Vera Wisterová s manželom Jeremym (vľavo) a expartner Ivan Tásler. Zobraziť galériu (5)
Vera Wisterová s manželom Jeremym (vľavo) a expartner Ivan Tásler.

BRATISLAVA – Vyhýbala sa mu! Moderátorka Vera Wisterová (33) sa po prvýkrát zúčastnila Plesu v opere. Spoločnosť jej robil manžel Jeremy, za ktorého sa vydala len nedávno. Na akcii však ryšavka mala aj svojho expriateľa, pred ktorým doslova utiekla.

Sympatická moderátorka Vera Wisterová sa v okóbri minulého roka tajne vydala  za Američana Jeremyho. A hneď o tri mesiace sa novomanželia ukázali na prestížnom Plese v opere. „Som tu po prvýkrát. 33-ročná debutantka. Cítime sa veľmi dobre, je to tu nádherné. Manžel na plese ešte nebol. Oni nemajú v Amerike takéto zvyky. Bol príjemne prekvapený,“ priznala Vera.

Treba však podotknúť, že moderátorka nebola počas slávnostného večera úplne vo svojej koži. V plesovej sále sa totiž nachádzal aj jej dlhoročný expartner Ivan Tásler. Ten na spoločenskej akcii vystupoval so skupinou IMT Smile.

Zaujímavé na celej situácii bolo, že v momente, ako moderátorka večera Adriana Kmotríková oznámila, že spomínaná kapela príde na pódium, Vera ihneď miestnosť opustila. Zrejme nechcela konfrontovať svojho manžela s bývalým priateľom, s ktorým žila takmer sedem rokov. Hoci obaja majú už iné známosti a Ivan dokonca vedel aj o Verinej svadbe, vzájomné stretnutie pre nich asi nie je príliš príjemné.

Chcete vedieť, ako odborníčky zhodnotili plesové šaty, ktoré mala Vera na sebe? Kliknite SEM.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu