Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Honosný Ples v opere: Nymfy pre prominentných hostí!

Hostia plesu sa môžu tešiť na sexi ženy. Zobraziť galériu (11)
Hostia plesu sa môžu tešiť na sexi ženy.

BRATISLAVA - Blíži sa to! Už v sobotu sa bude konať prestížny Ples v opere. Prípravy vrcholia, aby bolo pred príchodom hostí všetko prichystané. Prominenti sa tento rok môžu tešiť na naozaj milé privítanie. Pred vchodom do budovy na nich budú čakať živé sochy, do atmosféry ich uvedú hudobné nymfy s harfami. Spevom ich zasa okrem sexi Angličanky Jamelie potešia aj exotické krásky American Divas.

Charita, ale aj luxus! Ples v opere sa v dvanástom ročníku otvorenejšie hlási k myšlienke pomáhať iným. Hostia si preto tentoraz účasť museli „kúpiť” za 500 eur. Táto suma má putovať na charitu. Napriek tomu nebude historická budova národného divadla zívať prázdnotou, príde vraj až tristo párov.

Tak, ako po iné roky, aj tentoraz čaká na prominentov luxus a starostlivo vytvorená atmosféra. „Rozhodli sme sa pre klasickú výzdobu charakteristickú romantickou eleganciou, aby sme nechali vyniknúť nádherné historické priestory a dali čo najväčší priestor prezentujúcim umelcom,”  prezradil Peter Princ z organizátorskej agentúry. K požadovanému efektu napomôžu nielen kvetiny, ale aj veľké pohyblivé pódium.

Zaujímavým doplnkom budú aj živé sochy pred vchodom do budovy divadla. Prichádzajúcich hostí uvedú do atmosféry hudobné nymfy, ktoré ich budú za zvukov harfy vítať z podstavcov v bielozlatých šatách. Krásne ženy sa však objavia ja na pódiu. Hlavnou hviezdou bude anglická speváčka Jamelia. Konkurovať jej budú aj exotické krásky American Divas.

O žalúdky hostí sa postarajú svojimi vybranými delikatesami dvaja špičkoví šéfkuchári. Cieľom je predovšetkým ponúknuť kvalitný kulinársky zážitok na vysokej úrovni. „Vždy sa snažíme pripraviť nejaký bonbónik, ktorý zaujme a hlavne milo prekvapí našich hostí. Inak tomu nebude ani na 12. Plese v opere, “ povedal Karol Szasz, ktorý bude mať pod palcom pochúťky v Restaurante Opera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu