Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi herečka Svarinská: Toto je jej nový milenec!

Kristína a Beyuz tvoria čerstvo zamilovaný pár. Zobraziť galériu (5)
Kristína a Beyuz tvoria čerstvo zamilovaný pár.

BRATISLAVA – Život Kristíny Svarinskej (21) z jojkárskeho Paneláku sa v poslednej dobe výrazne zmenil. Po neúspešných pokusoch o prijatie na vysnívanú vysokú školu ju konečne vzali. Tým však jej dôvody na radosť nekončia. Teší sa totiž aj z nového vzťahu. Ako sme zistili, zamilovala sa do rapera a zároveň producenta Beyuza.

Ukázala frajera! Herečka Kristína Svarinská si včera nedala ujsť odovzdávanie hudobných cien Musiq1 Awards. Na akciu však nedorazila sama. Spoločnosť jej robil sympatický mladý muž, s ktorým si vymieňala aj nežné bozky.

„Je to ešte čerstvé, preto sa k tomu nebudem nijako vyjadrovať,“ povedala nám tmavovláska, keď sme sa jej na nový vzťah spýtali. Dokonca nechcela prezradiť ani meno svojho nového objavu. „Nechám si to pre seba. Keď príde ten správny čas, tak možno prezradím,“ povedala nám.

Tajnosti zrejme robila preto, že jej priateľ nie je úplne neznámy. Minimálne fanúšikovia hip-hopu vedia, o koho ide. Topky.sk zistili, že v raperskej komunite má prezývku Beyuz. Čo sa jeho tvorby týka, na konte má album s kontroverzným Tomášom Hafnerom.

Kristínu a Beyuza pravdepodobne spojil práve vzťah k hudbe. Keď sme sa totiž herečky pýtali, aký štýl sa jej páči, odpovedala jednoznačne. „Som taký hip-hopový človiečik,“ zaznelo z jej úst. Aj vďaka spoločnému vkusu by to tejto dvojici mohlo dlho klapať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu