Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herečka Svarinská ukázala milenca: Zbalila kolegu z brandže!

Kristína Svarinská s novým priateľom Lukášom Hanulákom. Zobraziť galériu (21)
Kristína Svarinská s novým priateľom Lukášom Hanulákom.

BRATISLAVA - Po roku aj pol je znovu zadaná! Kristína Svarinská (23) dorazila na utorkovú premiéru filmu Tigre v meste so svojím novým objavom - Lukášom Hanulákom (27). Ide o jedného z trojice režisérov markizáckeho Druhého dychu, v ktorom mladá herečka účinkuje. Zaujímavé je, že tento muž mal vraj v minulosti pletky s jej kolegyňou Milenou Minichovou (29), ktorá stvárňuje jednu z hlavných postáv spomínaného seriálu.

Znovu zaľúbená! Kristína Svarinská opäť žiari šťastím, za čo môže nový muž po jej boku. Na premiére filmu Tigre v meste sa objavila so sympatickým režisérom Lukášom Hanulákom. V jeho spoločnosti bola uvoľnená a pôsobila šťastne. Keď na dvojicu neboli nasmerované objektívy, vymieňali si letmé dotyky, čo je typické pre čerstvo zamilované páriky. 

Od tmavovlásky sme chceli vedieť o novom vzťahu viac, podrobnosti si však chcela nechať pre seba. „Stačí, že som šťastná a zamilovaná,” povedala nám síce stroho, ale s úsmevom. Zaľúbencov spojila s najväčšou pravdepodobnosťou práca - obaja sa totiž podieľajú na tvorbe seriálu Druhý dych. Ten dnes večer vyvrcholí poslednou časťou prvej sezóny.

Herečka naposledy chodila s raperom Beyuzom. Ich vzťah však vydržal len pár mesiacov. Koncom roku 2010 sa rozišli a odvtedy sa na akciách po Kristíninom boku žiadny iný muž nevyskytoval. Čo sa Lukáša Hanuláka týka, jeho meno sa pomerne nedávno spájalo s inou herečkou z Druhého dychu - Milenou Minichovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu