Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Christina Aguilera po rozchode: Prsia si vytláča až po bradu!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (8)
Christina Aguilera (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Chce uloviť nového chlapa? Speváčka Christina Aguilera (29) chce zrejme celému svetu dokázať, že je aj po rozchode s Jordanom Bratmanom ešte vždy k svetu. Šaty, v ktorých sa v poslednej dobe predvádza, totiž ukazujú naozaj veľa!

Na svoje prsia je hrdá! Christina si zrejme povedala, že si svoj nový singl život poriadne užije. Šaty, ktoré vytiahla zo svojej skrine totiž nielen hrajú veselými farbami, ale zároveň ukazujú aj poriadny kus jej tela. Svoje poprsie si dokonca šatami doslova vytláča až po bradu!

Jej tvár veľmi veselá nie je! Hoci sa speváčka snaží svoje okolie a tlač presvedčiť o to, že je úplne v poriadku, jej mimika prezrádza niečo iné. Strnulý úsmev a zúfalý pohľad nesvedčia o tom, že je blondínka v takej pohode, v akej sa prezentuje. A nieto divu! Jej manžel Jordan bol ústrednou postavou jej života a venovala mu aj známy singel Ain´t No Other Man (Žiadny iný muž). Žiaľ už po pár rokoch spoločného manželstva bude musieť svoj názor Christina zrejme prehodnotiť!

Význam piesne však mohol spočívať aj v niečom inom. Christina vraj nikdy nechcela iného muža, so ženami si však vraj zašpásovala rada. „Stretla som Christinu na toaletách, kde mi prezradila, že sa rada hráva s dievčatami,“ prezradila jedna so žien, ktoré sa speváčka vraj snažila zbaliť. „Jej osobný strážca mi povedal, že s tým obaja súhlasia a že keď si privedie domov dievčatá, Jordanovi to nevadí.“ Žeby práve toto bolo príčinou rozpadu ich manželstva?

Skladba, ktorú Christina venovala manželovi - Ain´t No Other Man





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu