Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Christina Aguilera na nepoznanie: Šokujúco rýchlo pribrala!

Christina Aguilera pred tromi mesiacmi a teraz Zobraziť galériu (8)
Christina Aguilera pred tromi mesiacmi a teraz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – To je ale zmena! Roky sa speváčka Christina Aguilera (29) mohla chváliť dokonalou postavou. Tieto časy sú však zrejme minulosťou. Na nedávnej párty totiž predviedla pekných pár kíl navyše. Christina, čo sa to s tebou stalo?!

Rozpapala sa! Christinu Aguileru majú jej fanúšikovia v pamäti ako sexi útlu blondínku. Teraz je však situácia úplne iná. Speváčka totiž viac ako modelku pripomína sošku venuše. Široké boky, bucľatejšia tvár a plné prsia – to je Christinin nový imidž! Ako sa však zdá, speváčka sa zaň vôbec nehanbí. Namiesto zoštíhľujúcich čiernych šiat si totiž hrdo vybrala svetlú róbu od Versace Atelier zdobenú trblietavými aplikáciami. A tá veru zdôraznila každučkú jej novú krivku!

Christina stihla svoju postavu „vyšperkovať“ rekordne rýchlo. Ešte pred tromi mesiacmi mala totiž chudučký driek a podstatne užšiu tvár. Žeby sa na speváčke takto prejavil smútok z neúspechu jej posledného albumu Bionic? Určite by nebola prvou ženou, ktorá rieši smútok maškrtami!

Zaujímavé je aj to, že Christina pribrala práve počas práce na muzikále Burlesque. „Je čudné, že Christina toľko pribrala, pretože veľa tancovala a vynaložila mnoho energie na Burlesque,“ prezradil interný zdroj. V muzikále si zahrá mladú Američanku z malomesta, ktorá prišla hľadať šťastie do Los Angeles. Okrem známej blondínky sa v tomto diele objaví aj ešte známejšia speváčka Cher.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu