Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Najsexi fanúšička komiksov: Skoro jej vypadli prsia z výstrihu!

Blake Lively Zobraziť galériu (6)
Blake Lively

SAN DIEGO – Zobrala im dych! Herečka Blake Lively (22) vie, ako urobiť svojmu filmu najlepšiu reklamu. Stačí, aby ukázala svoje plné vnady a priazeň divákov má zaručenú. A z tohto bieleho topu jej prsia takmer vypadli!

Čakali na ňu celú noc! Šesť tisíc fanúšikov komiksu Green Lantern si mohlo vychutnať pohľad na Blake Lively odetú vo viac ako odhaľujúcom bielom tope. V niektorých okamihoch sa dokonca zdalo, že jej prsia už-už vypadnú. Našťastie sa jej ich však podarilo ustrážiť na svojom mieste. Blake doplnila sexi top čiernymi voľnými nohavicami. Tie možno potešili znalcov módy, prítomní by však určite viac ocenili pohľad na blondínkine dlhokánske nohy v minisukni!

Blake si vo filmovom spracovaní filmu Green Lantern zahrá hlavnú ženskú úlohu Carol Ferris po boku Hal Jordan alebo Green Lanterna v podaní Ryana Reynoldsa. Herečka má však odmalička vzťah k inému superhrdinovi – túžila totiž byť Spidermanom: “Bývať v New Yorku a lietať si…myslím, že ešte vždy chcem byť Spidermanom.”

Účinkovanie vo filme Green Lantern si užila tiež – a to napriek tomu, že musela zmeniť farbu vlasov a z jemnej blondínky sa stala rozhodná tmavovláska. “Ako brunetka som si možno pripadala trochu vážnejšia…byť brunetkou bolo zábavné a úplne iné. Mala som dokonca pocit, že mám aj iné pohyby.” V blond vlasoch sa však Blake cíti zrejme oveľa prirodzenejšie, keďže ich uprednostňuje v súkromnom živote aj po tom, čo zakúsila život tmavovlásky.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu