Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čudná retuš seriálovej sexice: Zmenšili jej prsia!

Blake Lively Zobraziť galériu (10)
Blake Lively

LOS ANGELES – Tak toto sa často nevidí! Herečka Blake Lively (22) je známa práve vďaka svojej sexi postave. Zdá sa však, že grafikom v známom časopise sa zdala priveľmi vyzývavá. Z pŕs jej totiž ubrali poriadny kúsok!

Kam sa stratili jej vnady? Mnohé ženské celebrity by zabíjali za väčšie prsia ako im nadelila matka príroda a neváhajú si dokonca ľahnúť pod nôž plastického chirurga. Blake Lively má šťastie, pretože má bujné poprsie od prírody. Pri fotení niektorých záberov editoriálu do známeho módneho časopisu však mohla byť plochá ako doska – presne tak na nich totiž vyzerá! Zdala sa priveľmi sexi ich svetoznámemu fotografovi Mariovi Testinovi, alebo skôr grafikom v redakcii?

Blake Lively sa na titulke najslávnejšieho módneho časopisu objavila už druhýkrát v nezvykle krátkom čase. Jeho šéfredaktorka však poprela, že by malo toto periodikum nejaké problémy a povedala: „Blake je vynikajúcim príkladom pre mladé ženy: športovo založená, zdravá, rodinne orientovaná a prirodzene rozkošná.“

Príťažlivá herečka, ktorú preslávil seriál Gossip Girl, si na fotenie odskočila z New Orleans. Tam momentálne natáča svoj najnovší film, The Green Lantern. Ide o akčné sci-fi dielko, v ktorom hlavný hrdina disponuje nadprirodzenými schopnosťami a jeho úlohou je uchovať mier vo vesmíre. Blake v ňom hrá hlavnú ženskú úlohu, diváci v kinách budú môcť jej výkon posúdiť už na budúci rok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu