Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Máziková hore bez: Ukázala nahé krivky!

Eva Máziková v súčasnosti a v čase, keď mala sedemnásť. Zobraziť galériu (5)
Eva Máziková v súčasnosti a v čase, keď mala sedemnásť.

BRATISLAVA – Bola poriadna "šupa"! Herečka a speváčka Eva Máziková (60) vyzerá na svoj vek naozaj veľmi dobre. No ako sama neskromne priznala, v mladosti z nej bola doslova kráľovná krásy. Na dôkaz svojich tvrdení ukázala v nedeľňajšom Let´s Dance pikantnú fotografiu, na ktorej pózuje hore bez.

Energická Eva Máziková si v nedeľu počas markizáckej tanečnej šou zaspomínala na svoje detstvo a mladosť. Pri tejto príležitosti dokonca dopriala televíznym divákom pohľad na jej sexi telo z roku 1966. Ako vidno na fotografiách, vo svojich sedemnástich rokoch sa rozhodne nemala za čo hanbiť. Takto odvážne pózovala na slnečnej pláži bez vrchného dielu plaviek.

„Ja som bola kráľovná v Bulharsku,“ okomentovala svoju polonahú snímku počas toho, ako ju ukazovala tanečnému partnerovi Štefanovi Čermákovi. Ten sa zmohol iba na strohé, no nadšené: „Ty kokso.“

Pri pohľade na sexi Mázikovú z mladosti nezostala ticho ani moderátorka šou Adela Banášová. „Ty si bola aká šupa, keď si bola mladá,“ zhodnotila plavovláska speváčkinu vizáž. „No, aj ja som sa sama sebe páčila,“ priznala Eva, ktorej opäť zalichotil jej tanečný partner. „Fakt. Stále si uchovávaš svoj štandard,“ dodal Štefan na margo Mázikovej zjavu. Ako sa páči Evina fotografia z mladosti vám? Zahlasujte v ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu