Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hrozivý pád tanečníka Chrena: Roztrhnutá pečeň a vnútorné krvácanie!

Matej Chren Zobraziť galériu (7)
Matej Chren

BRATISLAVA – Mal šťastie v nešťastí! Tanečný partner Eleny Podzámskej (38), Matej Chren (28), prežil dramatickú udalosť. Vypadol z piateho poschodia panelákového domu. Čo o nepríjemnom incidente prezradil pre topky.sk?

Sympatický tanečník Matej Chren, ktorého diváci poznajú už z niekoľkých sérií Let´s Dance, šokoval divákov svojím životným príbehom. V nedeľu v priamom prenose prezradil, že ako malý chlapec vypadol z okna a takmer prišiel o život. „Chcel som vidieť smetiarov, naklonil som sa a... padol som z piateho poschodia do lopúchov. Takže som tu dnes ani nemusel byť,“ zaspomínal si na svoju hrozivú skúsenosť. 

Pre topky.sk prezradil o desivej udalosti viac. „Spomínam si iba na to, ako som bol v nemocnici a mesiac som mal nohu hore zafixovanú. Bola zlomená. A rovnako tak aj ruka. Mal som roztrhnutú pečeň a tiež vnútorné krvácanie. Našťastie som sa z toho dostal. Dokonca bez následkov,“ priznal tanečník.

Počas nedeľňajšieho večera však Matej odhalil aj inú vec týkajúcu sa jeho minulosti. Keď ukazoval v dokrútkach fotky z detstva, na jednom zábere bol nahý. „To sú moje prvé akty,“ povedal s úsmevom o fotografii. My sme sa ho po prenose spýtali, či netúžil v dospelosti nafotiť nejaké obnažené snímky. „Možno pre moju partnerku Mirku áno, ale verejne určite nie,“ smial sa Chren.

Sledujte TOPKY TV: Chren o svojom páde, o aktoch, svadbe a spolužití s priateľkou Mirkou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu