Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Madonna a jej dcéra: Tá podoba je neuveriteľná!

Madonna s dcérou Lourdes Zobraziť galériu (7)
Madonna s dcérou Lourdes (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Ako vajce vajcu! Tak sa na seba podobá pop ikona Madonna so svojou dcérou Lourdes. Kedysi sa zdalo, že z prvorodenej ratolesti veľká kráska nebude. Dnes je situácia iná – vo svojich trinástich rokoch svoju známu matku celkom zatienila!

Na toto nie je zvyknutá! Svetoznáma speváčka Madonna zrejme ostala veľmi nepríjemne zaskočená. Matka síce je hrdá na krásu svojej dcéry, ale neraz sa ťažko zmieruje s tým, že na seba jej mladšia kópia upriami pozornosť celého okolia. Najmä, ak je tou matkou Madonna, zvyknutá na to, že všetci pred ňou takpovediac padajú na zadok.

Zo škaredého káčatka Lourdes sa stala labuť takmer zo dňa na deň. Pri pohľade na ňu je celkom jasné, na koho sa podala. Nielen v črtách tváre, ale aj vo výraze sa na seba matka s dcérou neuveriteľne ponášajú. Po otcovi, osobnom trénerovi Carlosovi Leonovi zas podedila exotický šmrnc. Lourdes síce nie je klasickou krásavicou, ale má v sebe nezanedbateľný sexepíl – a to má len trinásť rokov! Čo z nej bude, keď dovŕši dvadsiatku?

Lourdes sa, narozdiel od svojej perfektne upravenej matky, ukázala v rebelskom štýle. Namiesto slušného kabátika si dala koženú bundu, na nohy zas natiahla roztrhané pančuchy a obula mohutné gladiatory. Napriek tomu vyzerala štýlovejšie ako jej slušne nahodená mamička. Ktovie, či po Madonne okrem podoby zdedila aj hlas a šoubizové bunky. Ak áno, máme sa na čo tešiť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu