Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšia lukratívna ponuka Skrúcanému: Chcú ho do Let´s Dance!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (5)
Štefan Skrúcaný

BRATISLAVA – Ukáže, ako vie vrtieť bokmi? Herec a moderátor Štefan Skrúcaný (49), ktorý len nedávno dostal ponuku na moderovanie prestížnej ankety OTO 2009, sa môže pochváliť ďalším lukratívnym pracovným angažmán. Podľa našich informácií ho vedenie Markízy lanári do pripravovanej tanečnej šou Let´s Dance 4.

Ako sme sa dozvedeli, Štefan Skrúcaný si s najväčšou pravdepodobnosťou už čoskoro zmeria sily spolu s ďalšími známymi osobnosťami na parkete Let´s Dance 4. 

„Ja som to tiež počul," odpovedal vtipne herec, keď sme sa ho spýtali na tanečnú šou. „Oslovili ma, ale ešte nemám podpísanú zmluvu,“ priznal Skrúcaný, ktorý dostal rovnakú ponuku aj minulý rok. „Nakoniec však z toho nič nebolo. Snáď to tentokrát vyjde,“ dodal zabávač, ktorý tak má šancu ukázať okrem humoru aj svoju pohybovú zdatnosť.

Spolu so Skrúcaným by sa mali v šou objaviť aj ďalšie známe osobnosti. Napríklad speváčka Nela Pocisková, spevák Miro Šmajda, herečka Elena Podzámska, modelka Simona Krainová, zabávač Roman Pomajbo, speváčka Eva Máziková, speváčka Patrícia Paris Vitteková, či herec Marek Vašut.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu