Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Angelina na narodeniny: Potoky sĺz! Brad jej opäť zahol s Jennifer!

Zobraziť galériu (9)

NEW YORK - Hoci sa najslávnejší hollywoodsky pár na festivale v Cannes pokúsil vyvrátiť klebety o obrovskej kríze, v ich vzťahu to naďalej poriadne škrípe. Angelina nedávno oslávila 34. narodeniny, ktoré mali trpkú príchuť - celé ich kvôli Bradovi (45) preplakala!

Sviatok sexi herečky začal veľkolepou oslavou v prenajatom sídle na Long Islande v New Yorku. Na párty nechýbalo všetkých šesť ratolestí, čerstvé kvety, domáci koláč a ani Angelinin miláčik, ktorý za ňou priletel z Los Angeles. Všetko sa vyvíjalo podľa najlepších predstáv, no len do chvíle, kým sa obaja rodičia škaredo nepohádali. Príčinou ostrej výmeny názorov, ktorá vyústila v krokodílie slzy nežnejšej polovičky, bola stará známa súčasť milostného trojuholníka - Jennifer Aniston.

Angelina sa totiž dozvedela o tajnom a dobre naplánovanom stretnutí Brada a jeho exmanželky, ktoré sa odohralo v Los Angeles i v New Yorku. Pred touto bolestivou témou nedokázala privrieť oči a napriek narodeninám s ňou rázne vyrukovala, čo potvrdil jej známy týždenníku In Touch: "Veci sa vyvíjali dobre, no potom Angie začala obviňovať Brada zo stretnutia s Jen v LA. Prešlo to do obrovského výbuchu, po ktorom Brad zostal sklamaný viac ako kedykoľvek predtým."

Informáciu o mimoriadne obozretnom stretnutí bývalej dvojice priniesol americký bulvárny plátok Star, ktorý ako zdroj uviedol vodiča limuzíny. Brad sa s Jennifer údajne zišiel v neskorých večerných hodinách v hoteli Gramercy Park na Manhattane a osamote s ňou strávil viac ako dve hodiny. Niekdajší pár si podľa šoféra dával sakramentský pozor, aby nebol prichytený v spoločnosti jeden druhého: "Bolo to dobre naplánované - tak, aby ich nikto nevidel."

Niet divu, že po takýchto zdrvujúcich správach v tlači je Angelina s nervami v koncoch a okamžite myslí na ten najhorší možný scenár - neveru. Jej svadobné plány, ktorými novinárov kŕmila uplynulý týždeň, sa nateraz pravdepodobne opäť rozplynuli ako ranná hmla. Či jej ale ešte niekedy vo vzťahu s Bradom vyjde slnko, je naozaj otázne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu