Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

ONLINE Rakovská prezradila aj to, čo si myslí o svojom moderovaní Talentu!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská

BRATISLAVA - Barbora Rakovská sa narodila sa 8. augusta 1986 v Bratislave. Do povedomia divákov sa dostala počas dvoch rokov moderovania Počasia v televízii Markíza. Tá jej túto jeseň umožnila dostať sa na televízne výslnie. A to vďaka výpravnej šou Slovensko má talent. Reláciu o nadaných Slovákoch uvádzala spoločne s Marošom Kramárom.

V najsledovanejšej televízii pôsobí takmer dva a pol roka. Prácu v médiách sa snaží zladiť so štúdiom na vysokej škole. Angličtinu s francúzštinou študuje už tretí rok na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Budúci rok ju čakajú bakalárske skúšky.

Rozhovor

11:01:27 - otázka od: Adam čau barborka som tvoj fanušik inak si mala pekne šaty tie ružove asi bol v nich chutna aj ti to svečalo a maš stranku či nie .adam Ahoj Adamko, dakujem velmi pekne, teraz si potesil moje stylistky :) . Stranku nemam , ani som nad nou nerozmyslala. Prajem Ti pekny den.

11:05:10 - otázka od: vitoo hoj baša co budes robit teraz v nasledujucich dnoch a ake mas plany do buducnosti ?? Ahoj Vitoo, v nasledujucich dnoch budem oddychovat trosku co sa prace tyka ale v skole bude zarezavat naplno lebo sa zacalo skuskove obdobie. Takze asi takto budu vyzerat moje nasledujuce dni. V buducnosti? Uvidime ...

11:06:58 - otázka od: Iva Ahoj Barborka, drzim ti palce v zivote a chcem sa opytat, aky je tvoj najoblubenejsi parfem? Pekny dnik :) Ahoj Ivka, dakujem aj ja Ti drzim palce v zivote .. moj najoblubenejsi parfem? nemam konkretnu znacku ale milujem lahke a svieze vone :)

11:08:25 - otázka od: tatianik ahoooj barborka bude ti chybat sutaz Slovensko ma talent??Kto bol pre teba najvacsim favoritom? Ahoj, Slovensko ma Talent mi bude velmi chybat. Bola to vyborna sou plna vynimocnych ludi. Mala som niekolkych favoritov a OSB boli urcite medzi nimi.

11:10:40 - otázka od: yellow Salut Barborka, Grand félicitation pour ton talent :)... tu étais et tu es vraiment une magnifique présentatrice :) Aké máš teraz plány po skončená SMT?? Salutations de la France :) Merci beaucoup :) moje plany su skola skola skola... v najblizsich dnoch sa teda budem vela ucit aby som si mohla pokojne uzit Vianoce. Pozdravujem Francuzsko ...

11:16:12 - otázka od: Silvia Ahoj Barbi :)nenechaj sa odradit hlupymi reakciami lebo mne si sa velmi pacila ako si moderovala talent :) a vysiel ti tvoj tip? prajem pekny den Silvia :) Ahoj Silvia, snazila som sa nenechat sa odradit a robit si svoju pracu .. OSB boli skveli a patrili medzi mojich favoritov. aj Tebe pekny den...

11:17:47 - otázka od: Igor Cerovsky Ahoj Barborka,o tebe viem, ze si narodena v znameni raka.S ktorymi znameniami si ty najviac rozumies ? Ahoj Igor, takze, v prvom rade, som lev. :-) a najviac si rozumiem s blizencami a s baranmi.

11:18:55 - otázka od: peto ahoj, chcem ti povedať že si najkrajšia moderátorka na slovensku, chcem sa ťa spýtať nemala si tremu pred adelou, sa mi zda že po celý čas na teba civela a čakala kedy urobiš nejaku chybu, podla mna si bola super, maj sa ahoj. dakujem za kompliment. pred adelou som rozhodne nemala tremu. je to najlepsia moderatorka na slovensku a velka profesionalka. a som rada, ze som sa s nou mohla podielat na takom projekte.

11:20:57 - otázka od: Viktor Ahoj Barborka si pekna baba s velkou buducnostou. Ako planujes stravit silvestra? Co z alka rada pijes? A ako casto? ahoj viktor. dakujem za kompliment. silvester stravim so svojou rodinou v amerike. Z alka mam najradsej sampanske. Takze sa tesim na silvestra. :-) Samozrejme, ze ked si nieco dam, tak s mierou.

11:24:05 - otázka od: peter ahoj Barborka,ako si bola spokojna so svojim moderatorskym vykonom v sou slovensko ma talent?Planujes sa vratit do telerana?Drzim Ti palce na skuskach,nech sa Ti dari,hlavne aby si dosiahla vela uspechov,maj sa pekne,paa. Ahoj Peter. Som velmi sebakriticky clovek. Nikdy so sebou nebudem stopercentne spokojna, ale dolezite je, ze sou Slovensko ma talent, malo rekordne cisla sledovanosti. A to svedci o spokojnosti divakov so sou.

11:25:59 - otázka od: Romčo Trapna markiza s teba spravila totalne bulvarnu zenu a totalne nemoznu zenu (to nehovorim ja, ale tatko si prezentovana), ty to Barborka nevidis? Bulvar zije vlastnym zivotom a ja som ho po case prestala vnimat. Teraz zijem ten svoj pravy. Je mi luto, ze som prezentovana tak, ako som, ale nie je v mojich silach to zmenit. Dolezite je, ze moji najblizsi ma vnimaju stale takou, akou som bola.

11:27:04 - otázka od: Evina ahoj Barborka, si super,náhodou mne sa tvoje moderovianie páči, a komu nie, tak nech sa strčí.......všetci ti závidia, mladá, penká, a tak skoro si sa dostala na obrazovky, chcem sa ťa opýtať ako sa máš, a či už máš pokúpené darčeky a kde budeš tráviť vianoce, a ako toto všetko berieš, či aj tú kritiku aj to moderovanie, a svet okolo teba, dakujem a prajem pekný deň, a do budúcna veľa štastia, buď viac sebaistejšia :) Ahoj Evina. Dakujem ti za tvoj nazor. Co sa tyka Vianoc, nemam este ani jeden vianocny darcek. A vobec netusim, kedy sa dostanem na nakupy. Dufam, ze to coskoro postiham bez vianocneho stresu a paniky. Aj ja ti zelam do buducna vela stastia. :-)

11:28:25 - otázka od: Jozef Ahoj, chcel by som vediet comu sa venujete mimo moderovania...sporty a kam rada cestujete...ps.vela stastia a nepokazte si vasu osobnost;). Jozo24 Ahoj Jozef. Za posledne mesiace som sa okrem moderovania stihala venovat akurat tak skole a mojej rodine. Moje predsavzatia do noveho roku je urcite vela sportu, vela skoly a opat vela skoly.

11:29:35 - otázka od: monohydrat awoj .... si super....maš priatela? Ahoj. Dakujem. Aj ty si super. :-) Priatela mam... A urcite ta pozdravuje :-)

11:30:30 - otázka od: zollerko Nemáš na prácu moderátorky, nevieš poriadne rozprávať a keď už niečo strelíš, je to fakt trápne. Ľutujem Maroša Kramára, že musel s tebou uvádzať show. Dakujem za nazor. Myslim si vsak, ze vsetko je to vec pohladu.

11:30:46 - otázka od: maio Ahoj barborka ja ti chcem len povedat ze tak ako kazdy vravel ze si nudna moderatorka ta tak si podla mna bolo vynikajuca no aspon mne si sa pacila velmi drzim ti palce pri niecom dalsom :) Ahoj Maio. Dakujem velmi pekne.

11:31:51 - otázka od: žaneta Ahoj Barborka.Chcela by som sa spýtať čo by ťa najviac potešilo na Vianoce? Prajem krásne vianočné sviatky Ahoj Žanetka. Na Vianoce ma najviac potesi, ked budem s mojimi najblizsimi. A co sa tyka nejakeho konkretneho darceku, vobec netusim, co by som si momentalne priala. Aj tebe zelam pekne vianocne sviatky.

11:33:27 - otázka od: imro ahoj barbora, mam taku otazku, ze co si myslis o patrikovi leskovy (grgajuci chalan)???podla mna bol jeden z naj sutaziacich, ktory vedel dostat divakov do kolien.... Ahoj Imro. Patko je velmi mily chalan a jeho originalny talent bol urcite oceneny. Ved skoncil vo svojej silnej semifinalovej desiatke treti. Ak si jeho fanusickou urcite si nenechaj ujst Silvester na Markize :)

11:35:53 - otázka od: stevko drievko Ahoj barborka,laska moja,cely som spoteny, zdrhol som z prednasky na ekonomickej len kvoli tebe!:) chcem sa opytat ci by si ma nechcela doucovat francuzsky jazyk??? Som flexibilny a snazivy! Mily Stevko, sup naspat na prednasku... este budem dovodom nejakych problemov:) ak si naozaj flexibilny a snazivy tak nad tym teda porozmyslam :)

11:37:31 - otázka od: nina 22 ahoj barborka!som tvoja rovesnicka a chcem ti povedat, ze si sympaticka baba.mne ste sa s maroskom ako moderatori pacili.ty si pekna, on je pekny, no proste isli ste k sebe.ako sa ti s nim moderovalo?na mna posobi ako velky pohodak.prajem pekny den! Ahoj Ninka, moderovanie sou Slovensko ma talent s Marosom bola pre mna obrovska vyzva a som rada ze som dostala moznost pracovat prave s nim. Je to mily clovek a ako ty hovoris pohodak. Aj Tebe pekny den.

11:40:00 - otázka od: marek Ahoj Barborka. S Marošom Kramárom ste pôsobili na diváka veľmi príjemne a prirodzene. Mala si možnosť spoznať bližšie aj jeho rodinu? Dakujem a prajem veľa veľa podobných projektov, lebo skutočne si moderátorka najvyšších kvalít. Ahoj Marek, spoznala som Marosovu manzelku Natasu a aj jeho deticky Timura ,Tamarku a maleho Marka. Su velmi mili a som naozaj rada ze som mala tu cest zoznamit sa s nimi.

11:41:58 - otázka od: lastovička Preco si sa rozhodla studovat prave jazyky? inak drzim palce dalej v kariere :) Ahoj, jazyky som sa rozhodla studovat asi preto ze moja mamina je ucitelkou cudzich jazykov, takze ma inspirovala. Pekny den.

11:43:23 - otázka od: Tom@sko Ahoj Barborka, ja som ti len chcel povedat ze si neskutocne ocarujuuuuca a nech si vravi kto chce a co chce.. v SMT si bola skvelaa:) drzim ti prsty vo vsetko co budes v zivote robit nech sa ti splnia vsetky tvoje priania:) Tom@sko Ahoj Tomasko dakujem Ti velmi pekne. Aj ja Ti drzim palce nech sa Ti dari.

11:46:02 - otázka od: Martin_ZA Ahoj barborka,ako sa mas? Ahoj Martin, mam sa celkom fajn ale uz par dni som prechladnuta tak dufam ze sa z toho co najskor dostanem :)

11:48:31 - otázka od: kllaudia cau baska!budete s marosom moderovat aj silvestra?ak ano, tak sa tesim.inak pozdravuj marosa:) Ahoj, ano Silvester na Markize budeme moderovat spolu , ako som videla scenar bude tam vela vybornych a veselych vystupeni. Marosa pozdravim :)

11:49:08 - otázka od: nataska Ahoj barborka, pocas talentu si sa krasne rozbehla, prajem Ti, aby sa Ti aj nadalej darilo v praci, sukromi aj v skole..dufam, ze aj v skutocnosti si taka mila ako na obrazovke:)) cau Ahoj Nataska dakujem pekne, aj ja Ti prajem vela uspechov v sukromi aj v praci ..

11:49:42 - otázka od: Lumpi natacate alebo planujete natocit v rámci svojej kariery film v dohladnej dobe? Dobry den, neplanujem ani nenatacam ziaden film . Hereckou sa naozaj necitim :)

11:51:12 - otázka od: Alexanderko Ahoj Barborka, ako ti ide deň? My sa tu smažíme v špitály a pijeme kávičku momentálne. Kedy máš voľno na kávičku? Ahoj, cas na kavicku? Ani len netusim , ale dufam ze dnes stihnem aspon jendu ... tak vam prajem prijemny den :)

11:51:38 - otázka od: maio Ahoj barborka ja ti len chcem povedat ze ako moderatorka si bola skvela a nieje pravda co sa o tebe pisalo to si myslim ja a drzim ti palce. Dakujem ... Kazdy ma svoj nazor ci je pozitivny alebo negativny kazdy pre mna znamena vela.

11:52:47 - otázka od: Rasto Boros Prave si citam ze studuje anglictinu a francuzstinu v BA. Smiem sa opytat co planujes po skole?. Odist niekam do zahranicia alebo zostat na Slovensku?... Mam pred sebou este polovicku studia , takze moje plany sa mozu menit kazdym dnom. Nerada veci planujem, zijem pritomnostou ale co sa tyka zahranicia milujem cestovanie a nejaka dlhsia zastavka v cudzej krajine by mi urcite nevadila.

11:55:09 - otázka od: Laco Ahoj Barborka ja len tolko, ze som tvoj fanusik a moja otazka ci si neuvazovala o ciernych vyzehlenych vlasoch s ofinkou. Bola by to cool zmena. Cau Laco , no to je dobra rada :) skusim ju posunut mojmu kadernikovi :)

11:59:11 - otázka od: Tajny:) Ahoj Barborka, veľmi si sa mi páčila v Tvojej prvej a verím, že nie poslednej veľkej show. Tykám Ti, pretože vekovo nie sme veľmi odlišní:) Na margo toho čo sa popísalo v rôznych denníkoch, chcem Ti povedať, aby si sa netrápila, pokračovala a zdokonaľovala sa ďalej. Rád by som na Teba mal nejaký písomný kontakt, tak ak by si mohla mi napísať na mail, alebo dať mi Tvoj mail, bol by som veľmi rád. jumper66@azet.sk Želám Ti krásne Vianoce a veľa úspechov v živote. Teším sa ak mi odpíšeš:) Ahoj Tajny :) dakujem za nazor. Aj Tebe krasne Vianoce a vela uspechov v zivote. Nech sa Ti dari.

12:00:43 - otázka od: rado ahoj barborka, no ako ide zivot, musim ti povedat ze si strasne podarena...pocuj aj chodievas na nakupy do londyna?zastav sa dakedy:-) drzim palce nech rasties:-) Ahoj Rado. V Londyne som bola nedavno a mate to tam teda pekne :) drzim palce aj Tebe

12:03:01 - otázka od: pedro Aké zamestnanie by ste robili keby ste nemali možnosť byť moderátorka? Ahoj Pedro, keby som nemala byt moderatorka urcite by som niekde popri skole brigadovala alebo pracovala tak ako ostatni moji spoluziaci z vysokej skoly. Nemam s tym najmensi problem :)

12:05:44 - otázka od: daša Ahoj, Barborka, tak aké máš pocity po Tvojej veľkej premiére v dosť sledovanej šou? išla by si do toho znovu? a ako si vnímala to "prepieranie" v médiách - počítanie slov a tak... Ahoj Daška, citim sa dobre. Sou Slovensko ma Talent bola uspesna a velmi dobre sledovana. Moje prepieranie v mediach bolo zo zaciatku trosku neprijemne ale po case som si zvykla. Naucila som sa negativne veci vnimat pozitivne.

12:05:44 - otázka od: ivka ahoj barborka,len ti chcem povedat,aby si nepocuvala kritiku co sa tyka tvojho moderovania..kazde zaciatky byvaju tazke,ja som v tvojom veku a ja by som to tak bravurne urcite nezvladla... podla mna si fajn a sympaticka baba... papa Ahoj Ivka dakujem drzim Ti palce nech sa Ti dari

12:07:04 - otázka od: Duri Ahoj, keby ti nahodou nikto nepovedal..tak celkom dobre sa na teba pozera ;) O com vlastne sniva take dievca? Ahoj Duri, dakujem :) o com snivam? Momentalne o dokonceni rocnika a uspenom zvladnuti bakalarskych skusok. :) Pekny den.

12:10:45 - otázka od: kopinho Cau barborka nechcela si by niekedy modelka?? mas na to pozdravujem ta v mene celej 2.C. Na SPS dca Cau ... aj ja pozdravujem... No modelkou sa urcite nechystam stat :)

12:15:12 - otázka od: Lucia ahoj, nebolo pre teba narocne vyrovnat sa so stratou sukromia, ktora sprevadza medialnu karieru? Mila Lucia, vyrovnat sa celkovo s bulvarom nie je nic jednoduche no je to sucastou tejto prace a neda sa tomu vyhnut. V mojom pripade mi pomahali moji najblizsi a kamarati za co im velmi dakujem :)

12:15:47 - otázka od: didka ahoj,ja ti chcem len popriať krásne prežitie vianočných sviatkov a že si dobra moderatorka, a z buváru si nič nerob...:)) Ahoj Didka, aj ja Ti zelam krasne prezitie Vianocnych sviatkov. Vela uspechov.

12:24:54 - otázka od: bublifuk Ahoj. No vidím tu iba chválu a moja otázka bola zrejme nezodpovedaná ;) tak ešte raz. ako vnímaš kritiku tvojho moderovania zo strany mnohých divákov ? vela ich vyjadrilo negatívnu kritiku. ignoruješ ju alebo sa z nej poúčaš ? Ahoj bublifuk, kritika ma posuva vpred a je velmi dolezita , takze sa z nej poucam . Ignorujem iba anonymnu kritiku. Dakujem vsetkym za otazky a nazory. Je mi velmi luto ze som nestihla odpovedat na vsetko. Zelam Vam krasne Vianocne sviatky a do Noveho Roku vsetko najlepsie :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu