Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kramár ukázal Rakovskej: Barborka, siahaš mi po päty!

Barbora Rakovská a Maroš Kramár. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a Maroš Kramár. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Herec Maroš Kramár (49) predviedol uplynulú nedeľu nielen gymnastické kreácie, ale aj svoj poriadne uštipačný slovník. Sarkastické poznámky uštedril aj zvodnej kolegyni Barbore Rakovskej (22), ktorej pripomenul, kde jej televízna kariéra začala.

Poriadne pritvrdil! S omladzovaním to, zdá sa, myslí Maroš Kramár naozaj vážne. Akrobatické kúsky, aké predviedol minulý týždeň, keď visel v kruhu nad pódiom, najnovšie vystriedal stoj na rukách. Pri tejto kreácii mu päty siahali priamo do výšky Barborinej hlavy. „Čo je? Učím sa vrtieť na hlave,“ povedal Maroš divákom, ktorí nad jeho extravagantným výkonom len neveriacky krútili hlavou.

Tým však jeho „predvádzanie“ nekončilo. V skutku silnou kávou boli Marošove štipľavé slová, ktoré nepriamo adresoval nielen exrosničke Barbore Rakovskej, ale aj známemu zabávačovi Jurajovi Mokrému.

Stalo sa tak potom, čo bývalá moderátorka Počasia vysvetľovala donedávnemu dvojníkovi Mokrého - akordeonistovi Michalovi Červienkovi (25), že hlásiť predpoveď nie je na zahodenie. 

„Počasie je dobrá relácia,“ zopakoval Barborino vyjadrenie Kramár, pričom bolo z jeho hlasu počuť poriadnu dávku irónie. „Je, no. Čo?“ reagovala vzápätí trochu neisto plavovláska.

„No nič... Dobrá no. Niektorí tam začínajú, niektorí končia,“ odvetil seriálový gynekológ, čím Barboru na pár sekúnd trochu rozladil. Žeby jej chcel takto naznačiť, že hlásenie počasia jej išlo lepšie ako moderovanie?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu