Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gyöngyi z Talentu: Pokrvní príbuzní?! To nestojí ani za reč!

Gyöngyi Bódišová Zobraziť galériu (8)
Gyöngyi Bódišová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Rodinu nerieši! Gyöngyi Bódišová (15) v nedeľu večer najviac zaujala divákov a postúpila do finále šou Slovensko má talent. Jej spevácke vystúpenie si však neprišli pozrieť jej pokrvní príbuzní. Čo na to povedala mladá školáčka?

Gyönyi Bódišová z detského domova Žitavce, ktorá si nezískala srdcia divákov iba svojim spevom, ale aj nešťastným osudom, si vyspievala postup do finále. A je teda opäť bližšie k hlavnej výhre - trom miliónom slovenských korún (99581.7 €).

Čo si však nekúpi za peniaze, je láska jej rodiny. A tá na ňu evidentne kašle. Veď všetci do jedného odignorovali aj jej vystúpenie v nedeľnom priamom prenose. Neprišli ju vôbec povzbudiť. Preto nás zaujímalo, ako to speváčka vníma.

„Boli ma povzbudiť moji domováci. To je moja rodina. Pokrvní príbuzní tu neboli. A o tom netreba ani hovoriť. Nestoja mi za reč,“ ľahostajne sa vyjadrila na ich adresu Göyngyi.

Napriek tomu, že ju neboli pozrieť mama ani otec, predsa len bola kvôli niečomu sklamaná. Chýbala jej tu osoba, ku ktorej mala z celej rodiny asi najbližšie. „Som trošku nešťastná, že neprišla Lucia - moja biologická sestra,“ priznala sklamane školáčka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu