Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Učiteľka sexu Halle Berry: Užíva si pekelne dobré orgazmy!

Halle Berry Zobraziť galériu (7)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - O víne sa traduje stará pravda, že s pribúdajúcimi rokmi priamou úmerou rastie jeho kvalita. Čerstvo titulovaná "najsexy žijúca žena" Halle Berry (42) šokovala odvážnymi tvrdeniami, že o jej sexuálnom živote platí to isté. Čokoládová kráska dokonca radí, ako v posteli dosiahnuť výbuchy rozkoše!

Úspešná herečka vyzerá stále neodolateľne, a to i napriek zrelému veku a prvému dieťatku, ktoré porodila začiatkom tohto roka. Podľa jej slov sa s vekom kvalita posteľového života len a len zvyšuje. Zároveň dodáva, že objavila tajomstvo úžasných orgazmov a nikdy by sa nerozhodla pre mladšieho milenca.

Sexica Halle sa plne stotožňuje s výrokmi o tom, že žena je plne zodpovedná za vlastné orgazmy, čo v jej prípade znamená "pekelne dobré orgazmy". Tie sú vraj neporovnateľne lepšie oproti tým, ktoré zažívala pred dvadsiatimi rokmi.

Berryová by v súčasnosti nenechala žiadneho muža, aby kontroloval jej záplavy pocitov rozkoše a vzrušenia, ako tomu bolo kedysi. Dnes svojmu partnerovi Gabrielovi Aubrymu dovolí spolupodieľať sa na jej orgazme, nesmie ho však riadiť!

A ako táto zvodná herečka vlastne dospeje k toľko ospevovanému vrcholu? "Naučila som sa vlastné triky. Viem, čo mám rada, zbytočne nevyčkávam, ale som iniciatívna. Vôbec to nie je o frekvencii - ja sa prikláňam k intenzite."

Lekciu sexuálnej výchovy Halle zakončila dôležitosťou správneho výberu partnera, ktorý by mal mať predovšetkým primeraný vek a istú dávku skúseností: "Dvadsaťroční muži? Na tých zabudnite."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu