Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sajfa, Flašík a Ondruš: Teraz sa poriadne zapotíte!

Zľava Matej Zobraziť galériu (4)
Zľava Matej "Sajfa" Cifra, atlét Marcel Marušin a Braňo Ondruš si dávajú bežeckú generálku.

Bratislava – Chcú zo seba vydať maximum! Už čoskoro siahne na dno svojich síl moderátor Matej „Sajfa“ Cifra (29), Braňo Ondruš (35) a podnikateľ Fedor Flašík (50).

Chystajú sa totiž spolu s jojkárom Petrom Hollým na medzinárodný maratón Mieru, ktorý sa uskutoční v októbri v Košiciach. Práve tam si zmerajú svoje bežecké schopnosti. „Intenzívna príprava na maratón trvá približne tri mesiace,“ prezradil včera na tlačovej konferencii k spomínanej akcii moderátor Matej “Sajfa“ Cifra. Ako sám povedal, nabehať už stihol viac ako 180 kilometrov.

Nezaháľal ani na dovolenke v Turecku, kde trénoval na bežiacom páse. To však nebolo to pravé orechové. "Bola to riadna nuda," povedal a zároveň dodal, že radšej behá na bratislavskej Železnej studienke.

Sajfa sa stihol pochváliť aj tým, že košický maratón v pohode zvládne zabehnúť pod 4 hodiny. Takýto čas podľa jeho slov v osemdesiatych rokoch zabehli aj herci Milan Kňažko a Jozef Vajda.

Matej Cifra prezradil aj to, že maratónu sa zúčastní aj podnikateľ Fedor Flašík, ktorý je vraj zo všetkých štyroch zúčastnených celebrít, vzhľadom na jeho vek, v najlepšej kondícii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu