Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Záhadný úkaz nad vybuchujúcou sopkou: Keď to zbadal mladík s priateľkou.... čo by ste si mysleli?

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

ATLIXCO - Pár zostal šokovaný po tom, čo sa nad mexickou sopkou Popocatépetl zjavil objekt vyzerajúci ako lietajúci disk. Nie je to prvý raz, čo sa tam objavil záhadný objekt. Vulkán je známy tým, že priťahuje bizarné javy a mnohí veria, že tam prilietajú mimozemské kozmické lode. V poslednom čase bolo však v okolí ticho, až doteraz.

Zdravotnícky zamestanec Luis Guerra zostal omráčený, keď nad Popocatépetl uvidel niečo, čo mu nápadne pripomínalo UFO. Stalo sa tak 8. januára v ranných hodinách. Tento moment stihol zachytiť na fotografii, ktorú neskôr zverejnila jeho priateľka Karla Garciová na sociálnych sieťach. "Keďže môj priateľ nie je fanúšikom sociálnych sietí, spýtala som sa ho, či môžem zverejniť jeho fotku na Twitteri a on povedal áno." Bohužiaľ, Karla na svoj účet nahrala len jeden obrázok, takže je ťažké vidieť, ako rýchlo sa mohol záhadný objekt pohybovať. "Dnešná fotka o 7:52. Popocatépetl, mesiac a možno aj UFO," doplnila. 

 

🌋Volcan Popocatepetl, la luna y un OVNI 🗻🌕🛸 8 de enero del 2023 7:52 am 📸 Karla Gc

Posted by Volcán Popocatépetl on Sunday, January 8, 2023

Neďaleko miesta sa nachádza úsek cesty, kde podľa ľudí veriacich na paranormálne javy neplatia fyzikálne zákony gravitácie a je známe, že kamene, futbalové lopty či dokonca autá sa pohybujú do kopca samé od seba. Táto oblasť mala vysoký podiel na pozorovaniach UFO vo svete.

V polovici 90. tych rokov bolo mesto Atlixco nachádzajúce sa v blízkosti sopky považované za jeden z desiatich najlepších ohnísk výskytu UFO na svete. Povesti o tom, že Popocatépetl je tajnou mimozemskou základňou, však za posledných pár rokov utíchli. S objavením sa Karlinej fotografie by ale mohli opäť ožiť.

Viac o téme: SopkaMimozemšťaniaUFOPopocatepetl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu