Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Matka poslala syna do školy vo vlastných svadobných šatách: Ostrá reakcia jej rodičov! TOTO jej odkázali

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Nemenovaná mama tvrdí, že nedávno nechala svojho dospievajúceho syna obliecť si jej svadobné šaty do školy. Stalo sa tak na protest proti suspendovaniu jeho priateľa. Podľa ženy bol synov kamarát suspendovaný za to, že do školy prišiel v crop tope. Ženino rozhodnutie ale nepodporujú jej rodičia, podľa ktorých by mal chlapec chodiť do kostola.

Nemenovaná matka v príspevku na Reddite uviedla, že dovolila svojmu 16-ročnému synovi ísť do školy v jej svadobných šatách. Dôvodom bolo suspendovanie chlapcovho kamaráta, ktorý do školy prišiel v crop tope.

V príspevku uviedla, že jej syn často chodí von v zženštilých šatách. To ju vôbec netrápi, keďže „to, že nosí šaty, nie je nezákonné ani nebezpečné“. Keď sa jej opýtal, či si môže obliecť jej svadobné šaty do školy, šťastne súhlasila pod podmienkou, že ich nezničí.

Žena vysvetlila, že šaty pre ňu nepredstavujú pekné spomienky, keďže jej bývalý manžel bol násilný. S jej rozhodnutím však zanietene nesúhlasili jej vlastní rodičia. „Môj syn išiel do školy a zrejme ho nejaké dieťa odfotilo a zverejnilo na Instagrame. Dostalo sa to na Facebook, kde fotku videli moji rodičia,“ napísala.

Matka poslala syna do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Telefonicky jej vynadali a povedali, že jej syn by mal začať chodiť do kostola, aby sa zachránil. „Teraz sa o mne hovorí v celom meste a každý si myslí, že som hrozný rodič,“ dodala žena.

Rozrušená reakciou svojich rodičov sa obrátila na používateľov Redditu. Pýta sa, či neurobila niečo zlé. Veľká väčšina jej prejavila podporu a uistila ju, že odvádza skvelú prácu. „Sú to vaše svadobné šaty a myslím si, že je skvelé, že váš syn je dostatočne zrelý na to, aby protestoval proti veciam, o ktorých si myslí, že sú nespravodlivé, bez toho, aby porušoval pravidlá,“ uviedol jeden z komentujúcich.

„Váš syn našiel kreatívny spôsob, ako podporiť svojho priateľa. Chlap v šatách je jedna vec, ale svadobné šaty sú nádherné vo svojej okázalosti,“ napísal ďalší. „Navyše, prezliekanie nie je znakom toho, že je niekto gay. Niektorí sú, niektorí nie. Je zrejmé, že ak je gay, stále si ho budete vážiť. Pretože by ste boli hrozným rodičom, keby ste to neurobili. Vaši rodičia sú úplne mimo,“ dodal tretí. 

Viac o téme: MatkaChlapecProtestSynŠatySvadobné šaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu