Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdu Priateľov načapali paparazzi s iným mužom: Uff, tento vzťah by zvládol málokto!

Courteney Cox Zobraziť galériu (8)
Courteney Cox (Zdroj: SITA)

MALIBU - Veď to nie je jej frajer! Americká herečka Courtney Cox (57), známa najmä z úspešného seriálu Priatelia ako Monica Gellerová, sa najnovšie ukázala na večeri s dlhoročným priateľom Willom Speckom. Dvojica sa stretla v obľúbenej reštaurácii Nobu v Malibu.

Courtney Cox vyzerala, že jej prítomnosť fotografov nevadí. Už viackrát sa ale vyjadrila, že jej takéto narúšanie súkromia prekáža. „Neznášam, keď mi zasahujú do súkromia a čakajú pred mojím domom. Viem ich sčasti pochopiť, ale aby ma prenasledovali zakaždým, keď vyjdem z domu, to je už aj na mňa príliš," dodala povedala na margo toho známa herečka.

Po niekoľkých hodinách strávených spolu odchádzali Courtney a Will z reštaurácie v dobrej nálade. Nasadli do jedného auta, ktoré šoférovala samotná herečka. Paparazzi ich s nadšením fotili. 

Courteney Cox a Will Speck si spolu vyšli na večeru
Zobraziť galériu (8)
Courteney Cox a Will Speck si spolu vyšli na večeru  (Zdroj: profimedia.sk)

Courtney už osem rokov tvorí pár s rockerom z formácie The Snow Patrol - so 45-ročným Johnnym McDaidom. Ten žije vo Veľkej Británii, a tak má dvojica vzťah na diaľku. V čase, keď zúrila pandémia COVID-19, sa osobne nestretli dlhých deväť mesiacov. 

Herečka sa okrem bohatej kariéry neslávne preslávila aj svojou prehnanou túžbou po mladistvom vzhľade. „Roky som sa snažila vyzerať mladšie, no nevšimla som si, že po tých všetkých procedúrach vyzerám fakt divne,“ zverila v jednom rozhovore známa tmavovláska. Z veku si už ťažkú hlavu nerobí a snaží sa naplno si užívať život. 

Viac o téme: Courteney CoxWill Speck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu