Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenský unikát na podporu imunity. Za vznik môže chorá manželka

PR článok Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Corvin)

„Moja manželka dostala stredne ťažký COVID s dýchacími aj neurologickými príznakmi. Ihneď začala užívať rôzne vitamíny, minerály a rastlinné extrakty, aby jej imunitný systém mal k dispozícii všetko potrebné“, vysvetľuje MVDr. Tibor Lukáč zo spoločnosti One Pharma, s.r.o.

Dnes už stačí užiť 2 kapsuly denne a dostanete do tela komplexný koktail pre imunitu - Covirin. Práve ochorenie manželky priviedlo troch nadšencov s dlhoročnými skúsenosťami vo farmaceutickom priemysle k myšlienke vyvinúť výživový doplnok na podporu imunity.

Stredoslovenská spoločnosť One Pharma, s.r.o. sa pustila do vývoja komplexnej podpory imunity využijúc najnovšie poznatky z vedeckej literatúry, skúsenosti z predchádzajúcich pandémií MERS a SARS a odporúčania domácich a zahraničných odborných spoločností. Po 6 mesiacoch vývoja vytvorili unikátnu kapsulu plnú aktívnych zložiek – 9 vitamínov, 2 minerálov a 5 látok z rastlinných extraktov, ktoré spolupracujú a vzájomne sa dopĺňajú.

Tím OnePharma z ľava  Mgr. Rastislav Čúnik, finančný riaditeľ; Ing. Michal Badík,  obchodný riaditeľ, MVDr. Tibor Lukáč medicínsky a marketingový riaditeľ.
Zobraziť galériu (5)
Tím OnePharma z ľava Mgr. Rastislav Čúnik, finančný riaditeľ; Ing. Michal Badík, obchodný riaditeľ, MVDr. Tibor Lukáč medicínsky a marketingový riaditeľ.  (Zdroj: Carvin)

Slovensko sa tak môže pochváliť jedinečným výživovým doplnkom so 16 aktívnymi zložkami v jednej kapsule, ktoré podporia náš imunitný systém. Až 60 % obsahu kapsuly tvoria látky z rastlinných extraktov, ako je napríklad quercetín z kvetov sofory japonskej, kurkumín (aktívna zložka koreňa kurkumy), katechíny vrátane EGCG (zo zeleného čaju), glycyrizín (zo sladkého drievka) a piperín (z extraktu čierneho korenia).

Stačí len jedna kapsula na komplexnú podporu imunity
Zobraziť galériu (5)
Stačí len jedna kapsula na komplexnú podporu imunity  (Zdroj: Corvin)

„Do Covirinu sa premietla najlepšia prírodná lekáreň, skúsenosti niekoľkých generácií a modernej vedy,“ hovorí MVDr. Tibor Lukáč a pokračuje: „Covirin so 16 aktívnymi zložkami, ktoré spolupracujú a vzájomne sa dopĺňajú síce nie je liek, ale môže prispieť ku komplexnej podpore imunity v súvislosti s aktuálnou pandémiou COVID-19, ale aj s inými vírusovými ochoreniami. Je určený pre všetkých, čo potrebujú posilniť svoju imunitu či už pred ochorením, počas neho, alebo po prekonaní ochorenia.“

Viac informácií nájdete na: https://covirin.sk/

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu