Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vypadnutá Vlčeková: Elán ju obral o stotisíc!

Zuzana kvôli jednému večeru prišla o kšeft za 100-tisíc korún. Zobraziť galériu (2)
Zuzana kvôli jednému večeru prišla o kšeft za 100-tisíc korún. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tomu sa hovorí smola! A dokonca dvojnásobná! Zuzana Vlčeková (25) z Prievidze, ktorá bola v nedeľu vyradená z hudobnej šou Elán je Elán, prišla pre účinkovanie v markizáckom projekte o lukratívny kšeft. Spievaním na zaoceánskej lodi si mohla zarobiť okolo 100-tisíc korún (3 073 eur). Uprednostnila však Elán... A teraz nemá nič!

Zuzana Vlčeková už asi trpko oľutovala svoje rozhodnutie účinkovať v hudobnej šou Elán je Elán. „Netušila som, že tak skoro vypadnem,“ smutne skonštatovala mladá žena, ktorá mohla už tento piatok odletieť do Dubaja. Nakoniec však ostáva doma. „Je to veľká škoda, lebo mohla som vidieť krajiny, do ktorých by som sa inak v živote nedostala a ešte si aj pekne zarobiť.“ Na lodi mala účinkovať spolu so svojou džezovou kapelou a každý večer by ich čakalo asi trojhodinové vystúpenie. Celkovo by si tak prilepšila asi o 100-tisíc korún (3 073 eur).

„Dva mesiace by som mala zadarmo zabezpečené ubytovanie aj stravu a zarobila by som určite viac, než by som dostala za účinkovanie v šou Elán je Elán,“ dodáva speváčka, ktorá sa na podobný projekt asi už nikdy nedá nahovoriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu