Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyradený Krausz zaútočil na Ráža: Bolo to sprisahanie!

Martin Krausz
Martin Krausz (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ani sa nestačil poobzerať a už letel! Spevák Martin Krausz (21) sa v markizáckej nedeľňajšej šou Elán je Elán ohrial len necelé tri hodiny. Porota na čele s Jánom Balážom ho totiž pri prvej možnej príležitosti vypoklonkovala.

Nečudo. Podľa zistení Nového Času spevák nemal proti elánistom žiadnu šancu! Tí totiž jeho účinkovaním v šou neboli nadšení už od začiatku a nechceli ho tam.

Nemal žiadnu šancu! Martin Krausz (21) si zaspieval len jednu pieseň a s účinkovaním v muzikáli o Eláne sa musel rozlúčiť. "Som z toho smutný, mal som vyššie ambície," neskrýval sklamanie mladý spevák, ktorého po vypadnutí zo šou v zákulisí utešovali hudobník Henry Tóth aj moderátor Rasťo Žitný. K záchrane mu nepomohol ani verejný prísľub, že bude 24 hodín denne pracovať na zlepšení svojho výrazu.

"Nechcem byť konfrontačný, ale sklamala ma reakcia Joža Ráža, ktorý pri týchto mojich slovách nesúhlasne krútil hlavou, čo asi ani nebolo v televíznych záberoch vidieť," posťažoval sa Novému Času Krausz, ktorého členovia Elánu nemali príliš v láske a v programe mu to dali jasne najavo. Ako si túto ich nepriazeň Martin vysvetľuje? „Počul som, že najmä Jožo nebol nadšený, že by mal byť v ich programe niekto zo SuperStar a možno práve toto mi uškodilo. Pochybujem, že by v tom mohlo byť niečo osobné, veď sa nepoznáme," dodal vyradený spevák.

Rážova osobná asistentka Karolína Halenárová však akúkoľvek zaujatosť či sprisahanie zo strany elánistov vylučuje: "Každý predsa videl, že Martin Krausz bol zo všetkých chalanov najslabší. Jeho vystúpenie nemalo šmrnc. On tú pesničku len odspieval. Ostatní boli skrátka lepší."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu