Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

HRČKA v prsníku slovenskej speváčky: Mladá kráska BIJE NA POPLACH!

Aless Capparelli Zobraziť galériu (6)
Aless Capparelli (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Strach o život! Mesiac október je obdobím, kedy sa viac než obvykle hovorí o prevencii rakoviny prsníka. Táto téma sa dnes ráno riešila aj v markizáckom Teleráne, kde sa s divákmi o svoju skúsenosť podelila napríklad mladá raperka Aless Capparelli. Tá si nebezpečnú hrčku v prsníku nahmatala, keď mala 19 rokov.

Rakovina prsníka je najčastejší zhubný nádor u žien. Podľa štatistík 300 žien ročne na túto diagnózu na Slovensku umiera. Aj preto je nutné hovoriť o prevencii a zdôrazňovať, že sa týka nielen starších ročníkov, ale aj mladých dievčat. 

FOTO: Aless Capparelli sa o svoju skúsenosť podelila s divákmi Telerána.

Svoje by o tom vedela hovoriť i mladá raperka Aless Capparelli. Tá si hrčku nahmatala, keď mala 19 rokov. „Nebola som úplne oboznámená s tým, že by som mala na takéto vyšetrenia chodiť. Naozaj je potrebné už od nejakých 17 rokov to kontrolovať,” povedala v piatkovom Teleráne sympatická blondínka. „Som tu, aby sa tie mladé baby nebáli a išli na vyšetrenie skôr,” dodala. 

Umelkyňa v minulosti otvorene hovorila nielen o strachu z rakoviny, ale napríklad tiež o šikane. Podľa vlastných slov pociťuje akúsi zodpovednosť. „Myslím si, že ako taký hudobný vzor by som mala túto osvetu posúvať ďalej. A beriem to ako nejaký dar, ak nejakú babu v mojom veku zachránime,” uzavrela. 

FOTO: Aless Capparelli neschádza úsmev z tváre. V minulosti však zažila neľahké chvíle. Napríklad šikanu, či strach o život, keď si v prsníku nahmatala hrčku. 

Viac o téme: Aless Capparelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu