Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragická nehoda na Pezinskej Babe: Odstrašujúce FOTO, žena nemala po zrážke s nákladiakom šancu

Pri nehode prišla o život jedna osoba Zobraziť galériu (2)
Pri nehode prišla o život jedna osoba (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

PEZINSKÁ BABA – Na slovenských cestách sa odohrala ďalšia veľká tragédia. Pri dopravnej nehode, ku ktorej prišlo za mestom Pezinok v smere na Pezinskú Babu, utrpela jžena sediaca za volantom osobného auta zranenia, ktoré už neboli zlučiteľné so životom. Na mieste zasahovali všetky zložky.

Hasiči z Pezinka dnes na obed zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala za mestom Pezinok v smere na Pezinskú Babu. "Pri nehode došlo k zrážke osobného a nákladného vozidla, pričom v osobnom automobile zostala zakliesnená osoba. Zasahujúci hasiči zranenú osobu z vozidla vyslobodili, na havarovaných automobiloch vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín," uviedli.

Tragická nehoda na Pezinskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný zbor)

Podľa polície sa nehoda stala krátka pred 12. hodinou. "Podľa doposiaľ zistených informácii vodička osobného motorového vozidla zn. Škoda Fabia dostala na mokrej vozovke šmyk, tak prešla do protismeru, kde sa zrazila s protiidúcim nákladným vozidlo.m.," uviedla polícia. Žiaľ, tragická zrážka stála ženu život. Hasiči informovali, že zraneniam podľahla už na mieste.

Vodič nákladného vozidla bol na mieste podrobený dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. "Bližšie okolnosti sú v súčasnosti v štádiu objasňovania dopravných policajtov," uviedla polícia.

Viac o téme: NehodaHasičiPolícia Pezinská Baba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu