Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nové informácie o HOROROVEJ nehode v Prešove! FOTO z miesta je pre silné povahy

Zrážku štyroch vozidiel neprežil jeden vodič. Zobraziť galériu (4)
Zrážku štyroch vozidiel neprežil jeden vodič. (Zdroj: KR PZ v Prešove)

BRATISLAVA - Jeden ľudský život si vyžiadala pondelková dopravná nehoda štyroch vozidiel pri prešovskom letisku. Zábery z miesta tragédie sú skutočne hrozivé. Prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik priblížil nové informácie o tom, čo sa malo udiať v osudnej chvíli. Presná príčina nehody ale zatiaľ známa nie je.

V čase okolo 18:00 hodiny večer vodič osobného auta Škoda Scala jazdil smerom od Prešova na obec Kapušany. Podľa slov hovorcu za zatiaľ presne nezistených okolností prešiel s vozidlom do protismeru, pričom sa zrazil s kamiónom s návesom.

Zrážku štyroch vozidiel neprežil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Prešove)

 "Následkom nárazu ho odrazilo späť do svojho pôvodného smeru jazdy, kde sa bočne zrazil s osobným autom BMW a následne aj s dodávkou Citroën. Obe vozidlá, dodávka aj osobné auto, išli smerom z Prešova na Kapušany," objasnil Džobanik.

Pre vodiča Škody Scala bol náraz osudným. Utrpel ťažké zranenia, na mieste im podľahol. "Totožnosť nebohého vodiča zatiaľ nebola potvrdená," doplnil hovorca s tým, že k zraneniu ostatných vodičov nedošlo.

Osobné vozidlo sa zmenilo na nepoznanie.
Zobraziť galériu (4)
Osobné vozidlo sa zmenilo na nepoznanie.  (Zdroj: KR PZ v Prešove)

Celkové hmotné škody boli predbežne vyčíslené na 50-tisíc eur. Vyšetrovanie nehody je už v rukách prešovského vyšetrovateľa, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.  

Zrážku štyroch vozidiel neprežil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ v Prešove)

V úseku, kde došlo k nešťastiu, bola úplná uzávierka cesty v oboch smeroch až do polnoci. Zasahovalo tu 11 hasičov s piatimi kusmi techniky.

Viac o téme: NehodaTragédiaLetiskoPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu