Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Túto vilu Frunimu zhabať nemôžu!

Luxusná vila, v ktorej si Fruni užíval. Zobraziť galériu (3)
Luxusná vila, v ktorej si Fruni užíval. (Zdroj: Nový Čas)

DRVENIK - Luxus za zamrežovanými oknami a dverami! Taká je vila v chorvátskom letovisku, v ktorej si užíval Vladimír Fruni (55), bývalý šéf nebankoviek Invest a Horizont Slovakia. Toto letovisko mu však slovenské orgány zhabať nemôžu, pretože mu nepatrí!

"Vila skutočne nepatrí Frunimu. Preto ju Slováci nemohli zhabať. Patrí jednému z jeho chorvátskych kamarátov, ktorý je tiež zatvorený," prezradil policajt v Splite, podľa ktorého sa bez verdiktu súdu s vlastníctvom vily nedá nič robiť. Milovníka Jadranu považovali v letovisku na Makarskej riviére za rozšafného boháča, ktorý platil kráľovsky. Dnes je v slovenskom väzení, kam ho za megapodvod poslal slovenský súd na 11,5 roka. Fruniho majetok zhabal náš štát.

Fruni si v Chorvátsku užíval. Z vily stačí zísť z terasy po pár schodíkoch a hneď je človek v azúrovom Jadranskom mori. Počas pobytu mu vo vile upratovala Anna Gabrič (50), ktorá býva oproti. "Bývalo tam veselo. Navštevovali ho pekné mladé ženy z okolia. Čo sa dialo vnútri, to ja neviem. Ale za upratovanie mi Fruni platil ako kráľ. Raz mi dal za tri upratania sto eur. Správal sa ako rozšafný človek," povedala bývalá upratovačka.

Miestnosti vo vile sú už bez nábytku, v kuchyni ostala zabudovaná elektrická rúra. Na plošine pri schodisku je model policajného autíčka. Keď Fruniho v roku 2002 zatýkali, prišli si po neho muži zákona v obyčajných policajných autách. Nie v takých vyčačkaných, ako je model vo vile. "Toľko policajtov v našej tichej uličke nikdy nebolo," dodala Anna Gabrič.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu