Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Skromná SVADBA v lockdowne: Z Dominiky Starej je už vydatá pani!

Dominika Stará dnes povedala svoje áno partnerovi Michalovi. Zobraziť galériu (11)
Dominika Stará dnes povedala svoje áno partnerovi Michalovi. (Zdroj: Instagram D.S.)

ŠAMORÍN - Povedali si svoje áno! SuperStaristka Dominika Stará (27) je už vydatou pani. Svoje áno povedala dnes snúbencovi Michalovi. A hoci kvôli opatreniam vlády a prísnemu lockdownu išlo o malú a skromnú svadbu, na šťastí čerstvých novomanželov to neubralo!

Už začiatkom roka 2020 nám Dominika Stará prezradila, že sa s partnerom chcú brať. No k oficiálnym zásnubám prišlo až v júli. Pandémia, neustále meniace sa pravidlá našej vlády a lockdown však úplne zmenili blondínkine pôvodné plány o veľkom dni. Speváčka mala totiž vysnívanú svadbu na jar. No nakoniec termín prehodili na január. 

Galéria: Dominika Stará

A už je z nej vydatá pani! Svoje áno snúbencovi povedala počas celoslovenského lockdownu a do posledných chvíľ nebolo jasné, či na obrade bude môcť mať aspoň rodičov. Svadba tak nebola veľkolepá, aká by bez pochýb bola, keby vo svete nezúrila pandémia. Dvojica si svoje áno povedala v kruhu najbližšej rodiny a aj následná „oslava“ bude v skromnom duchu. 

FOTO Skromná SVADBA v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook D.S.)

FOTO Skromná SVADBA v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook D.S.)

Už včera sa nevesta pochválila záberom na svadobný stôl. Zasunutých pri ňom bolo len 8 stoličiek. Napriek tomu si Dominika nenechala zobrať radosť zo svojho veľkého dňa a všetko vyzdobila tip-top, akoby to vyzeralo, keby tam boli všetci hostia, ktorých tam pôvodne chcela mať. Svadba sa konala dnes o 15:00 v rímsko-katolíckom kostole Nanebovzatia Panny Márie v Šamoríne. 

O veľkú svadbu však napriek všetkému nepríde. Na Facebooku totiž prezradila, že v máji plánuje veselicu so všetkým, čo k tomu patrí. „Obrad už prekladať nebudeme, pretože naozaj túžime byť svoji. Ale svadbu ako takú sme presunuli na máj s tým, že budem v svadobných šatách, budeme mať omšu v kostole s obnovením sľubov a potom hostinu,“ napísala. Novomanželom gratulujeme!

FOTO Skromná SVADBA v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram DŠ)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu