Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Osud sa s krásnou misskou nemaznal: 14 potratov a teraz...

Rosanna Davison s manželom. Zobraziť galériu (3)
Rosanna Davison s manželom. (Zdroj: Instagram)

DUBLIN - Hotový zázrak! Tak by sa dalo pomenovať to, čo sa prihodilo Miss World z roku 2003 - Rosanna Davison (36). Krásna blondínka si v priebehu uplynulých rokov prešla poriadne náročným obdobím. Jej túžba po dieťatku sa totiž 14-krát skončila potratom. Dnes je z krásky šťastná trojnásobná mamička. A vďačí za to aj situácii, ktorá v súvislosti s pandémiou COVID-19 nastala.

Cesta za vytúženým potomkom je v niektorých prípadoch veľmi náročná. Svoje by o tom vedela hovoriť aj misska Rosanna Davison, ktorá sa zviditeľnila tiež ako modelka, herečka a má vlastnú kuchársku knihu. Popri pracovných aktivitách si spolu s manželom Wesley Quirkeom túžili založiť rodinu. A aj keď sa jej s pomocou odborníkov podarilo otehotnieť 14-krát, o bábätko vždy prišla. „Povedali mi, že pravdepodobne nikdy nebudem môcť vynosiť svoje dieťatko. Príčinou bola dysfunkcia imunitného systému. Ani náročná liečba to nedokázala napraviť,” uviedla blondínka. 

V novembri 2019 sa však ich rodinka predsalen rozrástla. Náhradná matka z Kyjeva im totiž vynosila a porodila dcérku, ktorej dali meno Sophia. 

Starostlivosť o malé dievčatko priviedla rodičov na iné myšlienky a na svoj problém príliš nemali čas myslieť. Keď tu zrazu došlo k ozajstnému zázraku. Začiatkom jari si Rosanna spravila tehotenský test a neverila vlastným očiam. „Keď som sa dozvedela, že nám boli dopriaté dvojčatá a že sa nám to podarilo prirodzene, bolo pre mňa splneným snom,” povedala na margo toho misska, ktorá priznala, že kvôli lockdownu mala čas na oddych a doma sa venovala príjemným povinnostiam. 

V týchto dňoch sa krásnej misske narodili dvaja zdraví chlapčekovia. „Naše krásne dvojičky Hugo a Oscar. Prišli medzi nás a naše srdcia sú plné lásky,” napísala k spoločnej fotke Davison, ktorej príbeh dodáva nádej mnohým ženám, ktoré sa snaźia o bábätko. 

Galéria: Miss World 2003 - Rosanne Davison sa splnil sen o rodine.

Cesta za vytúženým dieťatko nebola jednoduchá. Ale dnes je z Rosanny Davison šťastná trojnásobná mamička.
Zobraziť galériu (3)
Cesta za vytúženým dieťatko nebola jednoduchá. Ale dnes je z Rosanny Davison šťastná trojnásobná mamička.  (Zdroj: Instagram)

Rosanna Davison oznámila na instagrame, že ich dvojičky Hugo a Oscar sú už na svete.
Zobraziť galériu (3)
Rosanna Davison oznámila na instagrame, že ich dvojičky Hugo a Oscar sú už na svete.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rosanna Davison
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu