Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Režisér Tim Burton sa plánuje oženiť s dlhoročnou snúbenicou

Režisér Tim Burton so svojou dlhoročnou priateľkou herečkou Helenou Bonham-Carter.
Režisér Tim Burton so svojou dlhoročnou priateľkou herečkou Helenou Bonham-Carter. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tim Burton sa konečne plánuje oženiť so svojou snúbenicou herečkou Helenou Bonham-Carter.

Režisér filmov Charlie a továreň na čokoládu (2005), Nožnicovoruký Edward (1990) či najnovšieho Sweeney Todd Čertovský holič z Fleet Street (2007) má s Bonham-Carter štvorročného syna Billyho a mesačnú dcéru. Burton si vezme herečku za manželku šesť rokov po tom, čo ju po prvý raz požiadal o ruku.

"Helena a ja sme zasnúbení viac než šesť rokov a odvtedy sa cítime byť manželmi, takže sme na to nikdy nemysleli. Ale teraz o tom začínam uvažovať," povedal Burton. Pár sa zoznámil pri nakrúcaní filmu Planéta opíc v roku 2001. Odvtedy hrala v jeho snímkach Veľká ryba (2003), Charlie a továreň na čokoládu (2005), Mŕtva nevesta (2005) a účinkuje aj v najnovšom Sweeney Todd Čertovský holič z Fleet Street (2007).

"Bolo pre mňa oveľa ťažšie zobrať úlohu v tomto filme, keďže režisér je môj priateľ. Povedal mi, že na to vyzerám dobre a bola by som pre ňu perfektná, ale nemal poňatia, či viem spievať. Povedala som, že pôjdem preč a budem to skúšať a budem pripravenejšia, než pripravená. Nemyslím si, že som rolu dostala len preto, že spávam s režisérom," povedala Bonham-Carter o účinkovaní vo filmovom muzikáli.

Informácie zverejnila internetová stránka www.femalefirst.co.uk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu