Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Bičan úplne nahý: (Za)Varil si to!

Ako dôkaz, že mu pri kúpaní nič „nezavadzia“, ukázal nad hladinou svoje trenírky.
Ako dôkaz, že mu pri kúpaní nič „nezavadzia“, ukázal nad hladinou svoje trenírky.

BRATISLAVA - Moderátor jojkárskej relácie Varí vám to, Andrej Bičan (31), sa pri jednom z posledných varení poriadne odviazal.

„Štipľavý“ obed si musela vychutnať najmä jeho spoločníčka, kuchárka Andrejka. Práve pred ňou sa Bičan rozhodol v bazéne vykúpať nahý. Bičan je netradičným humorom už známy. „Čo ma viedlo k tomu, aby som sa nahý okúpal? Viedlo ma k tomu to, čo vedie všetkých ľudí, keď vidia vodu,“ prezrádza Andrej.

Pikantný obed si vďaka moderátorovi bez zábran zaručene užila hlavne sympatická kuchárka Andrejka, ktorá len neveriacky od nahého kolegu odvracala zrak. „Nepamätám si, čo sme vtedy varili, ale pamätám si, ako zostala Andrejka v pomykove, keď som sa vyzliekol. Nevedela, kam sa má pozerať,“ hovorí Bičan, podľa ktorého mu fórik vyšiel na 100 percent. „Keď sa robí humor, väčšinou sa pomyselné hranice aj prešvihnú,“ dodáva s tým, že ak by mal príležitosť, určite by sa vykúpal opäť. Trebárs aj pred celým televíznym regimentom. Veď prečo aj nie...

„Voda bola príjemná, mala 27 stupňov, a kiež by sa každý mohol počas svojej pracovnej doby okúpať tak ako ja.“ Alebo išlo len o „tvrdú“ moderátorskú prípravu na nadchádzajúcu jojkársku šou Lyrics?!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu