Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pracovníci pohrebného ústavu otvorili vrece s mŕtvolou: Skoro odpadli, keď sa pozreli dnu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SOUTHFIELD - Štyrom hasičom z amerického štátu Michigan bola nariadená platená dovolenka po tom, čo mladú ženu, ktorú vyhlásili za mŕtvu, našli dýchať v pohrebnom dome v Detroite. Šéf hasičov ale svojich podriadených bráni. Údajne totiž nedošlo k zlyhaniu na ich strane.

Právny zástupca rodiny Geoffrey Fieger identifikoval dvadsaťročnú ženu ako Timishu Beauchampovú, ktorá údajne trpí detskou mozgovou obrnou. Štyria southfieldskí hasiči ju vyhlásili za mŕtvu, no v pohrebnom dome sa ukázalo, že stále žije. "Je to jedna z najhorších nočných môr ľudí, keď ste presvedčení o tom, že vám zavolajú sanitku a namiesto toho vás pošlú do pohrebného ústavu vo vreci na telo. Pohrebný ústav ho rozopne a uvidí vás nažive s otvorenými očami," uviedol Fieger.

Pracovníci pohrebného ústavu otvorili
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Šéf hasičov v Southfielde Johnny Menifee povedal, že to, čo sa stalo Beauchampovej, je znepokojujúce. Konanie svojich pracovníkov ale obhajoval a poukázal na to, že "existujú dôkazy o tom, že k podobným nedorozumeniam už došlo". Menifee vysvetlil, že záchranári z hasičského zboru reagovali na tiesňový telefonát. Išlo o ženu v bezvedomí. Keď prišli k nej domov, žena nereagovala a dokonca ani nedýchala. Pol hodinu sa snažili o jej oživenie. Medzitým na miesto dorazili aj policajti. Šéf hasičov ďalej uviedol, že žena nevykazovala žiadne známky života, preto hasičský zbor kontaktoval miestnu nemocnicu a tento nález oznámil lekárom. V okamihu, keď hasiči upratovali miesto smrti, jeden z členov Timishinej rodiny pristúpil k záchranárom a povedal, že ju počul dýchať. Tí ju okamžite znovu prezreli, no žiadne dýchanie nezaznamenali.

Obeť koronavírusu vstala z mŕtvych: Rodina je v šoku, už mala doma jej popol!

Miestny lekár pohotovostnej služby vyhlásil Timishu za mŕtvu na základe lekárskych informácií poskytnutých záchranármi na mieste. Následne ju previezli do pohrebného domu. Tam sa zamestnanci dočkali obrovského prekvapenia. Dievčina totiž stále žila. Dotyční hasiči v súčasnosti čerpajú platenú administratívnu dovolenku. Incident vyšetruje Lekárska kontrola v okrese Oakland.

Viac o téme: HasičiOživenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu