Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena známeho herca rodila doma: Zverejnili intímu FOTKU priamo z pôrodu!

Joshua Jackson s manželkou Jodie Turner-Smith Zobraziť galériu (7)
Joshua Jackson s manželkou Jodie Turner-Smith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herec Joshua Jackson (42) a jeho manželka Jodie Turner-Smith (33) patria medzi celebrity, ktoré si svoje súkromie strážia. Mnohých preto príjemne prekvapilo, keď modelka na sociálnej sieti Instagram zverejnila fotku, ktorá ju zachytáva počas domáceho pôrodu.

Jodie Turner-Smith a Joshua Jackson sa stali rodičmi v apríli tohto roka. Dcérke dali meno Janie a dnes je už známe i to, že modelka priviedla dieťatko na svet v domácom prostredí. Ako v rozhovore pre najnovšie vydanie magazínu British Vogue prezradila, pre takýto druh pôrodu sa rozhodli ešte pred tým, než vypukla pandémia koronavírusu.

„Niekedy premýšľam nad tým, ako svojej dcére budem hovoriť, že čo obnášalo narodiť sa v roku 2020. Pandémia, historické udalosti, sociálne nepokoje a ja ako prvorodička,” uviedla Jodie, ktorá zvolila pôrod do vody.

Jej manžel Joshua sa okrem herectva venuje aj fotografovaniu. Asi málokoho preto prekvapí, že počas výnimočnej chvíle bol po manželkinom boku a zvečnil ju pri tom. Kompetentným z British Vogue sa záber zapáčil tak, že ho dali aj na svoje stránky. Treba dodať, že ide o emotívnu a zároveň veľmi vkusnú fotografiu.

Jashua Jackson zverejnil svoju manželku vo chvíli, keď doma rodila. Tento záber je súčasťou aktuálneho vydania magazínu British Vogue.
Zobraziť galériu (7)
Jashua Jackson zverejnil svoju manželku vo chvíli, keď doma rodila. Tento záber je súčasťou aktuálneho vydania magazínu British Vogue.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Joshua JacksonJodie Turner-Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu