Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠOKUJÚCI ROZVOD v šoubiznise: Deň pred rozchodom pôsobili ešte ako hrdličky!

Jodie Turner-Smith a Joshua Jackson Zobraziť galériu (6)
Jodie Turner-Smith a Joshua Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ich láska je minulosťou! Zo sveta šoubiznisu prišli v uplynulých hodinách pomerne prekvapivé správy. A to, že sa modelka a herečka Jodie Turner Smith (37) a Joshua Jackson (45) rozvádzajú. Dvojica si povedala svoje "áno" zhruba pred štyrmi rokmi a majú spolu 3-ročnú dcérku.

Správy o rozchode tejto dvojice priniesol portál TMZ. Ten uvádza, že kráska podala na súde žiadosť o rozvod, kde ako dôvod uvádza neprekonateľné rozdiely. K odlúčeniu dvojice malo dôjsť 13. septembra. Zaujímavé je, že ešte deň pred tým sa spolu ukázali v spoločnosti a nič nenasvedčovalo tomu, že by v ich vzťahu mali byť nejaké problémy. 

Jodie Turner Smith a Joshua Jackson
Zobraziť galériu (6)
Jodie Turner Smith a Joshua Jackson  (Zdroj: profimedia.sk)

Herečka vo svojej žiadosti navrhuje striedavú starostlivosť o ich dcérku Juno Rose Dianu, ktorá má tri roky. Dvojica zatiaľ tieto informácie nijako nekomentovala. 

Obaja v minulosti nemali problém hovoriť o svojom súkromí. Jodie Turner Smith napríklad otvorene hovorila, že už od prvého momentu, ako sa stretli, panovala medzi nimi silná vášeň a skončili spolu v posteli. Aj Joshua bežne ospevoval svoju krásnu partnerku a matku svojej milovanej dcérky. 

Viac o téme: Joshua JacksonJodie Turner Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu