Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Chcel rozkoš, prišiel o vyše 30-tisíc eur! Slovákovi sa vypomstila zoznamka, šokujúci prípad vydierania

Muž zaplatil za neposkytnuté sexuálne služby 34.500 eur.  (Ilustračné foto) Zobraziť galériu (2)
Muž zaplatil za neposkytnuté sexuálne služby 34.500 eur. (Ilustračné foto) (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA – Nitriansky krajský policajný vyšetrovateľ obvinil 33-ročného muža z Močenka z obzvlášť závažného zločinu vydierania. Poškodeného muža obral o 34.500 eur, spôsobená škoda však nemusí byť konečná. Polícia uviedla, že v súvislosti s obvinenou osobou sa môže navýšiť aj na viac ako 200-tisíc eur.

Kriminalisti vykonali u podozrivej osoby domovú prehliadku. „Na objasňovaní prípadu spolupracujeme s bratislavskými krajskými kriminalistami. Je možné, že sa škoda spôsobená obvineným zvýši na viac ako 200.000 eur,“ informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Muž zaplatil za neposkytnuté
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Kontakt na "šéfa"

Poškodený muž sa cez internetový portál zoznámil s istou ženou a písal si s ňou. Dohadovali si osobné stretnutie a poskytnutie sexuálnych služieb. Keď sa však dozvedel, že za sexuálne služby si pýta 150 eur, cúvol.

Žena sa vyhovárala, že odmietla kvôli nemu iného zákazníka a dala mu kontakt na svojho „šéfa“, u ktorého sa dá vybaviť za službu nižšia cena. Spoločne od poškodeného pýtali ďalších 200 eur za „ochranku“ ženy poskytujúcej služby a za to, že vec nenahlásili polícii. Poškodený uložil na účet 350 eur.

Instagramová hviezda padla na dno! VIDEO Milióny šokovaných fanúšikov, celebrita s temným tajomstvom

Tým sa však komunikácia neskončila, pretože obvinený poškodeného v nepravidelných intervaloch kontaktoval. Vyhrážal sa mu rôznymi formami násilia a oznámením veci polícii. Poškodený v obave o svoje zdravie a život platil. Peniaze si požičal a spolu zaplatil celkovo 34.500 eur.

Viac o téme: Polícia Sexuálne službyNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu