Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pošlite svojim blízkym fľašu vína a pripite si online!

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: VITIS)

Pripiť si dobrým vínom na narodeniny, osláviť úspech alebo vychutnávať chvíle v kruhu blízkych a s priateľmi. Myslíte, že je to v tomto období nemožné? Máme pre vás tip, ako zdieľať spoločné momenty pri poháriku vína aj v situácii, ktorá hromadným stretnutiam nepraje.

Potešte svojich blízkych, s ktorými momentálne nemôžete byť, fľašou vína, ktorú im necháte doručiť priamo domov! Stačí si vybrať z bohatej ponuky e-shopu Vitis a objednať. Potom si už len stačí zavolať cez video hovor a s úsmevom si pripiť. Ak rozmýšľate, aké víno zvoliť a nechcete skončiť pri tuctovom výbere, Juraj Slováček zo spoločnosti Vitis Pezinok má pre vás skvelú inšpiráciu. Ide o archívne Veltlínske zelené z roku 1984.

„Toto víno úplne zmení vašu domnienku, že archívne vína musia byť vekom ťažké či „nudné.“ Klasický Veltlín z malokarpatskej oblasti si aj po niekoľkých dekádach zachoval dôstojnosť a sviežosť. Jemný oriešok vo vôni je zahalený do karamelovo-smotanových príchutí v závere. To všetko tvorí spolu kompozíciu, ktorá po krátkej dekantácii očarí ešte viac,“ opisuje jedinečnosť tejto vinárskej lahôdky technológ Juraj Slováček.

Archívne Veltlínske zelené, ale aj ďalšie výborné vína môžete jednoducho zakúpiť cez e-shop www.vitis.sk. Vybrať si môžete slovenské odrodové vína z radu Vitis Galéria, prívlastkové vína Vitis Poézia alebo vína z kolekcie Chateau Pezinok. Kuriér potom doručí vybrané víno priamo vášmu blízkemu. Tak ako? Už sa tešíte na najbližšie „stretnutie“ pri pohári vína?

www.vitis.sk

www.hubertonline.sk

Pošlite svojim blízkym fľašu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: VITIS)

Pošlite svojim blízkym fľašu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: VITIS)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu