Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Multiotecko Boris Kollár má ďalšie dieťa: 11. potomka mu porodila TÁTO žena!

Boris Kollár sa podľa našich informácií stal 11-násobným oteckom. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár sa podľa našich informácií stal 11-násobným oteckom. (Zdroj: Topky/Peter Korček)

BRATISLAVA - Aktuálne Slovensko eviduje Borisa Kollára (54) ako váženého politika, ktorý rozhoduje o veľkých krokoch našej krajiny. V minulosti však viac pozornosti pútal ako najznámejší slovenský multiotecko. Doposiaľ má desať priznaných detí. No nedávno sa mu narodilo jedenáste. A toto je jeho mamička!

Keď sa povie meno Boris Kollár, okrem jeho strany Sme rodina Slovákom automaticky napadne slovo "multiotecko". Je o ňom totiž verejne známe, že doposiaľ má desať detí, pričom väčšine z nich doprial aj vlastnú mamu. No po jubilejnom desiatom potomkovi, ktorého mu pred tromi rokmi porodila exsuperstaristka Barbora Balúchová, je už na svete už aj jedenáste.

Galéria: Boris Kollár

Do redakcie nám pred dvomi mesiacmi prišla správa: „Dobrý deň, ešte sa k vám nedostala informácia o tom, že pán Boris Kollár bude znovu otcom?“ napísal nám náš zdroj. Záhadná žena, ktorá nosila jedenásteho podnikateľovho potomka, je 39-ročná rozvedená mamička dvoch detí Miroslava. „Termín má koncom mája,“ dozvedeli sme sa od nášho dobre informovaného zdroja. V tejto súvislosti sme, samozrejme, oslovili mamičku aj samotného Kollára.

Malý Markus sa narodil 7. mája 2020.
Zobraziť galériu (6)
Malý Markus sa narodil 7. mája 2020.  (Zdroj: Facebook Mirka)

No zatiaľ čo ona sa nám doposiaľ nevyjadrila, politik túto informáciu pred pôrodom poprel. Aktuálne však desiata mamička všetko potvrdila. „Z dieťatka sa obidvaja veľmi tešíme. Nový život je zázrak. V pláne to nebolo, podarilo sa. A som veľmi šťastná, že malý je zdravý, to je pre mňa najdôležitejšie. Bohužiaľ, je to verejne činná osoba, tak sa dalo čakať, že to asi vyjde von. Aj keď nie som z toho nadšená,“ povedala pre denník Plus Jeden Deň Miroslava.

Táto žena Borisovi Kollárovi porodila 11. potomka.
Zobraziť galériu (6)
Táto žena Borisovi Kollárovi porodila 11. potomka.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu